Не ти треба храброст за тројка, само малку шампањ, музика, опуштена атмосфера и без предрасуди . . .Па веројатно тројка.
Се друго што ми се посакало да направам сум направила
Ама ова веројатно и ќе ми остане неисполнета желба, немам јас храброст за такви егзибиции
Можеби, јас мислам дека сепак сеуште не сум дорасната на тој предизвик, и искрено не знам дали некогаш ќе дораснамНе ти треба храброст за тројка, само малку шампањ, музика, опуштена атмосфера и без предрасуди . . .
just do it, еднаш се живее
За каква тројка се работи ако не е тајна, MMF или FFM?Можеби, јас мислам дека сепак сеуште не сум дорасната на тој предизвик, и искрено не знам дали некогаш ќе дораснам
ако треба ја ќе дојдам да дотурвам шампањ и да ви пуштам музика... можам и некој виц да ви кажам за да се опуштите.... после само ќе гледам.Не ти треба храброст за тројка, само малку шампањ, музика, опуштена атмосфера и без предрасуди . . .
just do it, еднаш се живее
воајерако треба ја ќе дојдам да дотурвам шампањ и да ви пуштам музика... можам и некој виц да ви кажам за да се опуштите.... после само ќе гледам.
ако треба ја ќе дојдам да дотурвам шампањ и да ви пуштам музика... можам и некој виц да ви кажам за да се опуштите.... после само ќе гледам.