Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Собирам хартии од изедена чоколада.

Sobiram aluminijumska folija od bonbonjera ja pravam vo topce i eden vrz drug taka pravam layers (ne mi tekna makedonski zbor za ova :kesa: )

Ja ne namerno ali sftif deka iam 40tina upaljaci doma.. Onaka na sekoe iskacanje kupuvam nov i sea iam i za prodavanje :pos2:

Кога сме кај упаљачите ги имам мноогу. Имам посебна фиока само за нив и сите ја знаат комшии, другари, домашните и кој ќе му текни си зема. Е убо ама никој не сака да ме види колку викам кога некој ќе ми укради :).
И да знаам и да ги поправам, НЕМА ПОГОЛЕМ МАЈСТОР ОД МЕНЕ:baeh:

Јас ги чувам сите списанија и постери од кога сум почнал да купувам некаде 1990 година. Мајками стално се заканува ќе ми ги фрли-веќе не ги собираше кај мене во подрум па пола префрлив кај дедоми.:kesa:

kako sto veke rekov vo temata "koe e vaseto hobi" sobiram prazni kutii od cigari i gi imam preku 3000 od najrazlicni vidovi drugo hobi mi e da sobiram vicovi i eve naseto spisanie vicoteka isto taka sobiram i bilteni od kladilnicite i sobiram paricnici ( nofcanici) gi imam okolu 50

Како помала многу собирав детска пошта,па ливчиња за пишување писма и пликови,па салфетки еден тон имав и ги чувам ден-денес.
Потоа кога потпораснав и ме фати Аврил Лавињ заразата,собирав постери и едниот ѕид во собата цел ми беше излепен со нејзини постери,а другиот над работната маса цел со помали сликички вадени од интернет:))) Ама сум го изрендала печатарот и интернетот. Ги имав над 70 сликички. Бре!

Денес на големство :))), собирам обетки(ги имам над 30 пара),собирам во компјутерот слики од секакви облеки(пола меморија од компјутерот од нив е зафатена),и собирам мнооогу аватари(имам цели архиви).

Јас немам некое необично хоби, но еден другар мој порано собираше слики од мртви личности што ќе ги најдеше во весниците од дедо му. :toe:

Јас збирам ги знаете оние шо ги има на алиштата како за цени и секоја марка различни не ми текнува како се викаат! Со секое купено парче облека си ги чувам..ова го наследив од братучетками таа собираше и јас по неа...почнав онака од занимација со едно две а сег имам цела чанта преполна!
и ја као тебе,почнав да собирам етикети зашто и братучетка ми собираше,ги имаше еден куп,ама ја сега ја стигнав,ги закачував на рачките од плакарите,ама немам веќе место на рачките,па почнав да ги собирам во кутија:):pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom