- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Ако ја има супер јас ја имам Атлас само дали е точно тоа ?
http://rtvatlas.tv/detailMenus.php?sub_id=44&mid=59Ако ја има супер јас ја имам Атлас само дали е точно тоа ?
Да не гледал брат ти преглед на коло ? И ја минатиот викенд видов у нивната програма дека пренесуваат, чекав да почнат, али даваа некои серии. Е сеа тука ние што ја имаме на кабловска таа може не е таа што пренесуваат, може има повеќе Атлас на сателитска, проверете.Брат ми гледал...па гледајте и сами уверете се
Eпа може да. Гледал преглед и коментаторот најавил пренос ама сигурно на оргиналната програма.Да не гледал брат ти преглед на коло ? И ја минатиот викенд видов у нивната програма дека пренесуваат, чекав да почнат, али даваа некои серии. Е сеа тука ние што ја имаме на кабловска таа може не е таа што пренесуваат, може има повеќе Атлас на сателитска, проверете.
Ај од три пати погоди што прават? Првото коло асално го гледав само, после ми се јавуваше Сервисот е кодиран или не работи xDTие шо гледаа на тринг спорт да кажат дали ја има уште на кејбл тел пошто од таму ме убедуваат дека сеуште ја имаат програмава, или само за фудбал ја кодираат/
За третото коло не беше кодирана.Ај од три пати погоди што прават? Првото коло асално го гледав само, после ми се јавуваше Сервисот е кодиран или не работи xD
Tие шо гледаа на тринг спорт да кажат дали ја има уште на кејбл тел пошто од таму ме убедуваат дека сеуште ја имаат програмава, или само за фудбал ја кодираат/