Dr_ViRuS
DarkSide with green light
- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 1.076
- Поени од реакции
- 28
Политиката на СДСМ доведе до Бугарски пасоши во тоа сум убеден 100%Aman so tie copy-paste tekstovi. Nemas vrska so politika zatoa fokusiraj si se na istorija.(imas dobra profesorka).Se edna ista laga ja verglas so godini. 200.000, alooo vie vo obidot da mu nastetite na SDSM svesni ili ne i pravite tolku golema steta na Makedonija sto ovie informacii doagaat i do megunarodnata zaednica. Posle so pravo vikaat "epa kako ne se 32% Albanci" koga ziveele prethodno 23% i dosle uste 200.000. Cuknete toa timbarite be.
Vtoro, koj im ovozmozi na Makedoncite Bugarski pasosi koi sto zneme kako se dobivaat. Treba da kazes deka se cuvstvuvas B'lgarin. KOJ ???
Politikata na Dpmne, koja ne samo sto nisto ne napravi za Makedoncite vo Bugarija tuku od Makedonci ovde koristejki ja ekonomskata sostojba stvori Bugarsko malcinstvo vo Makedonija. Procenkite se 180.000.
I TI KJE MI KAZUVAS ZA ANTIMAKEDONSKA POLITIKA, EJJJ
100 % na forum kje ti pisam koj :uvo:
Ne samo tamu, tuku i vo Gari, Osoj, Debar, Malnicani, Lazaropole, golema familija sto da pravis....:helou:
само гол плашат народот место да направат стратегија како да излеземе од кризата