На северот на Косово напнато

С

Спенсер

Гостин
верувај, има во доволен број, морални и спремни момци да ти чуваат задникот. ;)
Друже,убаво знам и сум информиран за состојбите во АРМ/МВР, посебно за специјалните единици,кои први одат на фронтот,а последни се повлекуваат.

Секако дека има,ама односот на државата кон нив е катастрофален... викам, моралот е на многу ниско ниво :( И да притреба нешто,ако има проблеми на граница или слично ќе бидат решени без поголеми проблеми :) Ама сепак,се знае кој треба да даде наредба.

M

Mario Gómez

Гостин
Колку само си контрадикторен.

1. Прв болд читај: Не живеам во омраза:
Одговор: Колку и да ги мрзам србите. Потоа за неколку минути, покажа дека ги мрзиш и Албанците, и нивните браќа тука.

2. Втор болд: Не тепам српски туристи.
Одговор: Незнам јас кој го уби српскиот турист во Охрид. Но сигурно не беа Албанци. Еве ти линк.

http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=44&eventId=26880

СО ЕДЕН ЗБОР И ТИ СИ ГНАСА НЕВИДЕНА

Јас знаев дека те сметат за глуп, и по фан клубовите, ама до толку не сум знаел.
Мислев не мразам никој во државава бе, а зборев за мене лично дека не тепам, значи лично не сум згрешил нешто. Ја кога реков браќата, не алудирав на тебе па да запниш овде да замараш. Браво, ти си многу паметен. Па мене ме сметале за глуп. ОФ леле.:ROFLMAO: И пак уште гнаса ме нарекува. Ти ако си чист во совеста не требаше да се мешаш во мојот пост, но факт е дека сте такви расипани у тоа душичките,

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Мислев не мразам никој во државава бе, а зборев за мене лично дека не тепам, значи лично не сум згрешил нешто. Ја кога реков браќата, не алудирав на тебе па да запниш овде да замараш. Браво, ти си многу паметен. Па мене ме сметале за глуп. ОФ леле.:ROFLMAO: И пак уште гнаса ме нарекува. Ти ако си чист во совеста не требаше да се мешаш во мојот пост, но факт е дека сте такви расипани у тоа душичките,
Дечко дај или измени ги постовите, или не излегувај пак контрадикторен.

Во браќата спаѓам и јас, и секој Албанец во државата(знам на тоа мислеше), сега ми викаш не мразиш никој во државата, а ме нарекуваше гнаса, или пак треба да те цитирам?
Потоа на темава не се дискутираше во еднина, туку во множина/група или цел етникум, тоа што Боби не тепал, незначи дека Стојко(Македонец) не тепал или убил србин, ај те разбирам да ме мразиш мене и неможеш да ме трпиш, но не ти требаше сега сам тоа да го демантираш, дека не го мразиш никој во државата, а предпоследниот пост ти беше само омраза. Мене ич не ми пречи што ти ме мрзиш, и ако мислиш дека ти ме трпиш, кој знае можеби ни јас не можам тебе да те трпам, иако за разлика од тебе јас не мрзам цел етникум освен српските националисти.

Јас се мешав во твојот пост затоа што ти директно мене ме навреди мене, потоа и моите браќа албанци од Косово. Да и ќе те нарекувам пак гнаса бидејќи заслужуваш.

Потоа знаеш зошто ти си порасипан во душичката од мене?

Наместо јас како Албанец да упатувам навреди кон србите, дека се мешат на внатрешните работи на Косово како независна држава, и каде српските терористи убија полицаец Албанец, ти влетуваш тука како подобранец без никој да те прашува и без никој да те тера, користиш прилика да упатиш навреди кон Албанците во целина, а ти во случајот не си вмешан во ситуацијава.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
...каде српските терористи убија полицаец Албанец..
чек, откаде сеа овие излегоа терористи, нели се борци за човекови права? или се пак стварно терористи?! :) хмм, нешто многу ми личи на учк?! :) ај помош од другите, да ми подобјаснат ако може? :)

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
ЈБГ.Сега УЧК се во улога на чувари на редот и поредокот на Косово.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Една од поновите информации е дека е запалена црква на Косово

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
тоа е секојдневна информација..за жал..и тука, и таму..

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Дечко дај или измени ги постовите, или не излегувај пак контрадикторен.

Во браќата спаѓам и јас, и секој Албанец во државата(знам на тоа мислеше), сега ми викаш не мразиш никој во државата, а ме нарекуваше гнаса, или пак треба да те цитирам?
Потоа на темава не се дискутираше во еднина, туку во множина/група или цел етникум, тоа што Боби не тепал, незначи дека Стојко(Македонец) не тепал или убил србин, ај те разбирам да ме мразиш мене и неможеш да ме трпиш, но не ти требаше сега сам тоа да го демантираш, дека не го мразиш никој во државата, а предпоследниот пост ти беше само омраза. Мене ич не ми пречи што ти ме мрзиш, и ако мислиш дека ти ме трпиш, кој знае можеби ни јас не можам тебе да те трпам, иако за разлика од тебе јас не мрзам цел етникум освен српските националисти.

Јас се мешав во твојот пост затоа што ти директно мене ме навреди мене, потоа и моите браќа албанци од Косово. Да и ќе те нарекувам пак гнаса бидејќи заслужуваш.

Потоа знаеш зошто ти си порасипан во душичката од мене?

Наместо јас како Албанец да упатувам навреди кон србите, дека се мешат на внатрешните работи на Косово како независна држава, и каде српските терористи убија полицаец Албанец, ти влетуваш тука како подобранец без никој да те прашува и без никој да те тера, користиш прилика да упатиш навреди кон Албанците во целина, а ти во случајот не си вмешан во ситуацијава.
Ако може да те прашам нешто. Сум била во Албанија (поточно сум била во Драч, Саранда и Тирана) и таму цркви има повеќе од џамии. Која вероисповест си ти?*

*да не се сфатиме погрешно, немам ништо против албанци, не сум патриот се сметам за граѓанин на светот. Само многу ме интересира тоа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ако може да те прашам нешто. Сум била во Албанија (поточно сум била во Драч, Саранда и Тирана) и таму цркви има повеќе од џамии. Која вероисповест си ти?*

*да не се сфатиме погрешно, немам ништо против албанци, не сум патриот се сметам за граѓанин на светот. Само многу ме интересира тоа.
Па муслиман е чим е Македонски Албанец, а и нека има повеќе цркви од џамии не значи дека има повеќе христијани, пак се муслимани 80-90%

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Ќе се кладиме ако сакаш :)
Не, сакам да чујам мислење од hotmail, него го прашам не знам како се најде ти повикан овде да ми одговориш. И ајде да не одиме офтопик веќе.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не, сакам да чујам мислење од hotmail, него го прашам не знам како се најде ти повикан овде да ми одговориш. И ајде да не одиме офтопик веќе.
Па јас како фин дечко, да не бидеш во неизвесност дур да се упали на нет hotmail, ти помагам при прашањето :) ете, нема веќе офф да одиме ;)

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.950
Поени од реакции
1.193
Американските војници добиле наредба без предупредување да пукаат кон србите доколку се случи потешки инциденти.. А во едно НАТО ги прогласи Јариње и Брњак за воени зони..

http://daily.mk/cluster3/cb33d5aef0e933254a9a72be796874c2/842711

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Od koga lugeto, na sopstvena drzava separatisti?

Baram od moderatorot da go smeni naslovot, ili ke pocneme site so navredi...

Treba poleka i Kosovo da zalici na Drzava, taka da mora da se vospostavi red vo kuka...
Mногу бараш о комшија... кајгана не ти е рамковен

Kajgana Shop

На врв Bottom