- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 7.456
- Поени од реакции
- 5.873
Видовме колку војска има Србија , послаба од таа што ја имале србите во Краина-Хрватска во 95таЛеле какви работи прочитав Србија неможела воено да го освои Косово ............ абе дајте не се заебавајте луѓе .......... Србите сеуште имаат депонирано оружје на целата нивна територија(за сваки случај) од Унгарска/Маѓарска граница на север, па се до Македонската граница на југ ........ Србите држат 70/80% од оружјето на екс СФРЈ ......... а знаеме која била на времето СФРЈ ....... не си играјте бајрам со умот бе луѓе ........... Србите можат за неколку саати да стигнат до Приштина и да ја испопуцаат ......... е сега проблемот е во тоа што и нашиве политичари мора мудро да постапат во таква ситуација(доколку дојде) т.е. да не примат ниту еден бегалец Косовар, но пошто нашиве политичарчиња се лигуши гарант дека цело или пола Косово ќе го примат во МКД !
П.С. Не сум Србин ама ја поштувам и отсекогаш сум ја поштувал воената моќ на Српската Армија ........... која е на некој начин продолжение на бившата ЈНА ............ а ЈНА е продолжение на Партизаните .......... а тие Партизани мамата им ја одјебаа на Хитлерковците на просторите на екс СФРЈ во периодот на 2 с.в. !
Со 20.000 војници и 200 тенкови ти ми ја направи светска сила.
Ќе стигнат за 1 саат во Приштина да.
Вие читате нешто или само пишувате ?