На северот на Косово напнато

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Јас мислам дека треба еден убав "рамковен договор"....да осетат косоварите што значи мнозинството да има помалку права од малцинството!!!

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
Ја ти велам..
:facepalm: и јас ти велам дека тоа е комшијата негов 85-годишен албанец кој се заљубил во неговата 12-годишна ќерка, а овој не му ја давал, наводно немал доволно години. па овој му бапнал бомба.и сеа??:)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Покрај овие исто се мисли и за Евреите..:tapp:
Да не се разбираме погрешно , јас ги подржувам тие политики на белите националисти и ми се допаѓаат.Само сакав да дадам анализа дека ако Албанците продолжат да се курчат и да изиграваат шерифи лесно може да ги изеде помрачина во следните децении , затоа што никогаш незнаеш што може да се случува во наредните 5 месеци, а камоли за 10 години.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Па не баш Geert Wilders кој се смета за најголем афторитет на т.н. New Right движењето во Европа, е познат по повиците кон Евреите за сојуз против исламизацијата на Европа.
Не,туку и за Евреите исто се мисли, Европа покрај муслиманите не ги сакат ниту Евреите, а Богами по логички е така,Европа без Муслимани и без Евреи повеќе ќе цути..(y)

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Да не се разбираме погрешно , јас ги подржувам тие политики на белите националисти и ми се допаѓаат.Само сакав да дадам анализа дека ако Албанците продолжат да се курчат и да изиграваат шерифи лесно може да ги изеде помрачина во следните децении , затоа што никогаш незнаеш што може да се случува во наредните 5 месеци, а камоли за 10 години.
Европа мора да ги исчисти Евреите и Мислиманите,ако сака да владее вечно со политиките..

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Абе смрден,во Грција нема Евреи, ооо шупелка, грците не се цигани а во едно и не крадат туѓи истории како твоите антички лепотани во Скопје..:tapp:
Во Грција има Цигани, Турци колку сакаш, а и еден куп азиски и афрички Арапи кои се натурализирани во Грци.Грците не се бела нација во глобала.
--- надополнето: 9 април 2012 во 22:40 ---
:facepalm: ајде вие двајца, доста филмови за денес, млекцето и право во кревет!
Ова на мене се однесуваше?

M

Muranyi

Гостин
Абе смрден,во Грција нема Евреи, ооо шупелка, грците не се цигани а во едно и не крадат туѓи истории како твоите антички лепотани во Скопје..:tapp:
Не се Роми,Копти ли се,Арапи ли се,Еѓипјани ли се или нигери по татко се?Ти што мислиш?
А дали нема Евреи во Грција и имоти на Евреите во Грција насилно одземени како на Македонците-тоа повеќе информирај се.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Во Грција има Цигани, Турци колку сакаш, а и еден куп азиски и афрички Арапи кои се натурализирани во Грци.Грците не се бела нација во глобала.
--- надополнето: 9 април 2012 во 22:40 ---

Ова на мене се однесуваше?
Цигани има во Бугарија,а во Грција има Турци ама малку се не се многу, а грците имаат нај богата историја од сите народи..
--- надополнето: 9 април 2012 во 22:45 ---
Не се Роми,Копти ли се,Арапи ли се,Еѓипјани ли се или нигери по татко се?Ти што мислиш?
А дали нема Евреи во Грција и имоти на Евреите во Грција насилно одземени како на Македонците-тоа повеќе информирај се.
читај се бе што пишуваш:tapp:

И учи малку за Античката Исторја на Грција,доста само од МАНУ ми ги повторуваш истите зборови..

M

Muranyi

Гостин
Цигани има во Бугарија,а во Грција има Турци ама малку се не се многу, а грците имаат нај богата историја од сите народи..
Да,историјата на денешните Грци се вика-Како препливав од Африка до Крит.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
--- надополнето: 9 април 2012 во 22:45 ---

читај се бе што пишуваш:tapp:

И учи малку за Античката Исторја на Грција,доста само од МАНУ ми ги повторуваш истите зборови..
Тоа е небитно дали имаат најбогата историја или не, важно во глобала не се бела нација со исклучоци.Кога гледаш Цигани од Шутка и Грци од Солун тешко можеш да најдеш разлика.Тоа е факт голем.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Сме знаеле да бидеме и со Хитлер , но барем сме биле на едната страна.
Повторете ја пак истата грешка, па ќе видиме што ќе ви се случи. Многу непријатели создадовте во меѓувреме.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Повторете ја пак истата грешка, па ќе видиме што ќе ви се случи. Многу непријатели создадовте во меѓувреме.
Демек вие со сите сте пријатели...

Со едните името, со другите јазикот, со третите црквата...

Kajgana Shop

На врв Bottom