и јас ти велам дека тоа е комшијата негов 85-годишен албанец кој се заљубил во неговата 12-годишна ќерка, а овој не му ја давал, наводно немал доволно години. па овој му бапнал бомба.и сеа??Ја ти велам..
Да не се разбираме погрешно , јас ги подржувам тие политики на белите националисти и ми се допаѓаат.Само сакав да дадам анализа дека ако Албанците продолжат да се курчат и да изиграваат шерифи лесно може да ги изеде помрачина во следните децении , затоа што никогаш незнаеш што може да се случува во наредните 5 месеци, а камоли за 10 години.Покрај овие исто се мисли и за Евреите..
Не,туку и за Евреите исто се мисли, Европа покрај муслиманите не ги сакат ниту Евреите, а Богами по логички е така,Европа без Муслимани и без Евреи повеќе ќе цути..Па не баш Geert Wilders кој се смета за најголем афторитет на т.н. New Right движењето во Европа, е познат по повиците кон Евреите за сојуз против исламизацијата на Европа.
Европа мора да ги исчисти Евреите и Мислиманите,ако сака да владее вечно со политиките..Да не се разбираме погрешно , јас ги подржувам тие политики на белите националисти и ми се допаѓаат.Само сакав да дадам анализа дека ако Албанците продолжат да се курчат и да изиграваат шерифи лесно може да ги изеде помрачина во следните децении , затоа што никогаш незнаеш што може да се случува во наредните 5 месеци, а камоли за 10 години.
Во Грција има Цигани, Турци колку сакаш, а и еден куп азиски и афрички Арапи кои се натурализирани во Грци.Грците не се бела нација во глобала.Абе смрден,во Грција нема Евреи, ооо шупелка, грците не се цигани а во едно и не крадат туѓи истории како твоите антички лепотани во Скопје..
Ова на мене се однесуваше?ајде вие двајца, доста филмови за денес, млекцето и право во кревет!
Не се Роми,Копти ли се,Арапи ли се,Еѓипјани ли се или нигери по татко се?Ти што мислиш?Абе смрден,во Грција нема Евреи, ооо шупелка, грците не се цигани а во едно и не крадат туѓи истории како твоите антички лепотани во Скопје..
Цигани има во Бугарија,а во Грција има Турци ама малку се не се многу, а грците имаат нај богата историја од сите народи..Во Грција има Цигани, Турци колку сакаш, а и еден куп азиски и афрички Арапи кои се натурализирани во Грци.Грците не се бела нација во глобала.
--- надополнето: 9 април 2012 во 22:40 ---
Ова на мене се однесуваше?
читај се бе што пишувашНе се Роми,Копти ли се,Арапи ли се,Еѓипјани ли се или нигери по татко се?Ти што мислиш?
А дали нема Евреи во Грција и имоти на Евреите во Грција насилно одземени како на Македонците-тоа повеќе информирај се.
Египет, Персија(денешен Иран), Кина.....Цигани има во Бугарија,а во Грција има Турци ама малку се не се многу, а грците имаат нај богата историја од сите народи..
Да,историјата на денешните Грци се вика-Како препливав од Африка до Крит.Цигани има во Бугарија,а во Грција има Турци ама малку се не се многу, а грците имаат нај богата историја од сите народи..
Јапан ...Египет, Персија(денешен Иран), Кина.....
Тоа е небитно дали имаат најбогата историја или не, важно во глобала не се бела нација со исклучоци.Кога гледаш Цигани од Шутка и Грци од Солун тешко можеш да најдеш разлика.Тоа е факт голем.Цигани има во Бугарија,а во Грција има Турци ама малку се не се многу, а грците имаат нај богата историја од сите народи..
--- надополнето: 9 април 2012 во 22:45 ---
читај се бе што пишуваш
И учи малку за Античката Исторја на Грција,доста само од МАНУ ми ги повторуваш истите зборови..
Повторете ја пак истата грешка, па ќе видиме што ќе ви се случи. Многу непријатели создадовте во меѓувреме.Сме знаеле да бидеме и со Хитлер , но барем сме биле на едната страна.
Демек вие со сите сте пријатели...Повторете ја пак истата грешка, па ќе видиме што ќе ви се случи. Многу непријатели создадовте во меѓувреме.