На која такси компанија најмногу и верувате?

L

.Lost Angel.

Гостин
Како и што е редот прв да одговорам одбрав јас такси компанија Глобал мислам дека е најдобра компанија од овие сите бидејќи секогаш кога и да порачам такси имаат кола за 2-3 мин максимун возачите кои возат повеќето 70 % ги знаат скоро сите точки ( улици ) во градот а и брзо доста возат (y)

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Samo so Euro i Volt,,uste po stara cena vozat.Od Butel 1 do GTC so Euro za 120-150 denari maks...so drugite bar 230 a ponekogas i 300 denara bi ti naplatile.Losi koli imaat ali ne e bitno,za kratki relacii se ok.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
па ако е само за скопје побарај од модераторите да го стават во насловот,не вака да не буниш останатите.....
многу ги буниш луѓево,стварно
немаш: муле.магаре,коњ,шпедитер,воловска кола,чеза,пајтон и опинок.
Да дадам одговор и за мене,ако е прашањето за СКопје,
чувал господ се уште не сум се качил во такси кола,
она пред земјотресот дали се рачуна,кога беа 1-2 во Скопје.

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Порано со Ројал, ама до пред некое време само со Глобал. Мислам дека се подобри од Ројал(y)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Теникс. И не ги мењам а и даваат попуст.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Бел Мерцедес не постои од пред еден месец скоро, а некој гласал дека се вози со нив :tapp:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема потреба од делби скопски/останатиградовиодМакедонија таксиња.
Како што гледате има слична ваква тема, па ги споив, одговарајте си секој за својот град. :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Бел Мерцедес не постои од пред еден месец скоро, а некој гласал дека се вози со нив :tapp:
Возат бе, како не :D
http://najditaxi.mk/index.php/ohrid/75-belmercedes-taksi

Во такси последно време ретко, со оглед дека е лето.Ама за Охрид би рекол Де Лукс 15-88.Најмногу сум чекал баш возила на Бел Мерцедес, секогаш лажат за времето на стигнување, особено на лето дебело лажат.Мислат дека ќе го задржат муштеријата со кажаното кратко време, ама баш контраефект им е.Исто и Моби Дик заебавале за битни работи еднаш ми закаснаа 25 мин и после ми рече извини дечко немаме возила.:tapp:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Возат бе, како не :D
http://najditaxi.mk/index.php/ohrid/75-belmercedes-taksi

Во такси последно време ретко, со оглед дека е лето.Ама за Охрид би рекол Де Лукс 15-88.Најмногу сум чекал баш возила на Бел Мерцедес, секогаш лажат за времето на стигнување, особено на лето дебело лажат.Мислат дека ќе го задржат муштеријата со кажаното кратко време, ама баш контраефект им е.Исто и Моби Дик заебавале за битни работи еднаш ми закаснаа 25 мин и после ми рече извини дечко немаме возила.:tapp:
Имаше тема, само за Скопје беше ама ја споиле со оваа па мислењето останало :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Имаше тема, само за Скопје беше ама ја споиле со оваа па мислењето останало :)
Знам дека е споена, малце се зезам со имињава.Најтрагично е името Бел Мерцедес, а моментални возат мнозинство Опел Астра и Тојота Авенсис... Едно време имаа и црно Ауди А4 :pos:

Член од
1 јули 2006
Мислења
12
Поени од реакции
7
City Taxi - нови коли стара цена

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
ЛОТУС - имаат 40 денари попуст и досега ме немаат заебано да не дадат попуст како што прават некои. :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
На ниту една, подобро со автобус ќе си одам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom