На какви очи најчесто „паѓате“ ?

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Обожавам кога ќе видам машко со плави очи или зелени. Но тоа не значи дека не сакам и кафеави очи. Бојата не ми е нешто битна. Дури ни обликот. Ако видам нешто шармантно во неговите очи, без разлика што е тоа. Дали како му светкаат т.е. сјајот, или длабочината или погледот...било што...ако ми се допадне...тогаш...сум шармирана:)

Член од
14 февруари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
6
SPORED MENE TEEEMNO KAFENI ILI ZELENI NESHO KAO SMARAGD.....najbolje.INACE DA JA IMAM TEMNO KAFENI SO SITNI ZELENI TOCKI KOI SE GLEDAAT NA SONCE...YEEEE NAJUBAVI OCI IMAM UNIKATNI..HAHAHAHAH:pos2:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Не е бојаа пресудна , формата ми е и погледот. едноставно девојка може да ме кутне со еден поглед , некој заводлив поглед...мммм......

S

SSS-Stolica

Гостин
Паѓам на секакви очи ама најчесто на црни и темно кафеави кога ќе ги видам сум....

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Како прво јас никогаш не паѓам на очи, туку паѓам на земја :), а како второ некако најсимпатични ми се девојки со плави очи. Ова апсолутно не значи дека девојките со друга боја на очите ги дискриминирам :hump:. Бојата на очите е само еден ситен детал, кој и не е толку значаен според мене :helou:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
аххх зелениии дефинитивно,:vozbud: а може и на плавко малку да одат ама чисто зелени ми се нај нај, и против кафеави немам против :pipi:

Член од
7 јуни 2006
Мислења
20
Поени од реакции
0
Boja na ocite.. hmm ne e presudno toa za mene, ama sepak ne sakam sini oci, a nemam merak mnogu nitu na zeleni.. za mene kafeavite oci se najubavi, imaat poseben sarm :)

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Зелена боја на очи.
Плава боја не сакам...
Јас имам светло плави очи и сите ми викаат дека сум имал преубави очи а јас сакам да ставам леќи со зелена боја пошо премн ја обожавам зелената боја на очи а плави на сакам.Плави можи само ако девојката е црна и има плави очи е тогаш да

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
На искреност во очите, не е важна бојата сите ги сакам.

M

makedon^

Гостин
Зелени, најубави се, и јас иам светло зелени очи и на исти такви паѓам :pos2:најубави се зелените, да се се фалам, ама се гордеам со моите очи, а и секој кој има зелени треба да се гордее оти најубав поглед мават:pos2::baeh:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
иако очите не ми се пресудни да "паднам" на некој, сепак би рекла оние впечатливи тиркизно сини очи, а посебно во комбинација на блуза со таква боја ммм, тогаш доаѓаат навистина во израз:pipi:

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
mene mi povekje biten pogledot otkolku bojata...ali ipak mnogu mi e ubavo koa ke vidam temno masko so zeleni oci..mmm:pipi:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Паѓам на зелено и сино око..Ама погледот кој го упатува е пресуден:pipi:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од