На какви очи најчесто „паѓате“ ?

WindChill

3NitY
Член од
13 февруари 2008
Мислења
138
Поени од реакции
2
Голем период во мојов живот :) ми се свиѓаа само луѓе со светли очи, али тогаш буквално ја гледав само бојата и ништо друго не ми беше битно. Напротив сега бојата на очите воопшто не ми е битно се додека го има сјајот кој што ме освојува :icon_redf:icon_razz :smeshko:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Па зависи пред се ме првлекуваат крупни бадемести очи, а бојата или кафеава или зелена:)

Член од
10 октомври 2008
Мислења
49
Поени од реакции
2
јас си ги сакам моите затоа што кога е облачно кафеави ми се а кога е сончево темно зелени. инаку сакам темно зелени хахахаххахахахахах

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Па, статистиката покажува дека очигледно паѓам на плави очи. :icon_lol:

Мене најмалку ми е важна бојата... Ама слатки ми се очи со жолти зраци околу зеницата, имало и такви. :pipi:

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Не ми значат многу очите...туку каков поглед фрлаат.
Најчесто ми се допаѓаат момчиња со темни очи, кафени, црни....Се е во длабочината на погледот. :nesvest:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Искрени.

Боја.. хм, зависи.
Обично црни.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Па, статистиката покажува дека очигледно паѓам на плави очи. :icon_lol:

Мене најмалку ми е важна бојата... Ама слатки ми се очи со жолти зраци околу зеницата, имало и такви. :pipi:
Е имало и такви , јас имам такви ..

Зелени со жолти зраци.. :)

Инаку обожавам светло кафени очи:)

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
плави очи дефинитивно најмногу сакам темно плави се губиш у нив:nesvest:

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18

Пааа обично на вакви и на потемни очи во челост, по желенки ... :)

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Повеќе ми се допаѓаат светли очи, сини или зелени, ама никогаш не ПАЃАМ на очи. Поплитко нешто амин.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Повеќе ми се допаѓаат светли очи, сини или зелени, ама никогаш не ПАЃАМ на очи. Поплитко нешто амин.
:pos: Туку паѓаш на насмевка? Тоа не е плитко нели. :vozbud:
Извини што вака настапувам, само, зошто би требало да биде плитко да ти се допаѓа одредена боја на очи? Луѓе сакаат женски гради, нозе, очи, насмевка, уши можеби... нема ништо плитко во своите чувства.

Но мислам дека грешам, тебе само ти се допаѓаат ама не паѓаш, што ќе ми беше следниот муабет, да бараш дечко исклучиво на боја на очи, е плитко да, па макар бил дебил само да има плави очи. Сакаш да кажеш дека ќе биде пресудно ако двајца слични момци имаат различни очи веројатно...

п.с. Океј, си напраив сам муабет, ако ми реплицираш, на профил, не тука. :)

Он топик, не приметувам воопшто боја на очи. Друго ми е далеку поинтересно, но типот на констатација кој сум го изнел пред неколку месеци, знам да го изнесам кога некој често го гледам а при тоа и сакам да го гледам. Ако не ми значи, и илјада години да сме еден крај друг, нема ни да знам каква боја има. Чудно, но вистинито. :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Последно нешто што ми е битно се очите ама по статистика "паѓам" на црни

Член од
6 април 2007
Мислења
375
Поени од реакции
11
Јас на последното чупе шо му реков дека има убај очи, по 5 мин му падна леќата, ја отепа барање под маса. Од тогаш немат некое влијание-битен е погледот заводнички да е:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom