Дефинитивно најдобар лепак кој го иам употребено.Постои и специјален лепак што едното тубиче се нанесува лепак и веднаш заедно со спреј и веднаш се лепат и нема утка
Se vika Balco BallyНеостикот и сега не е лош лепак, дури одличен е, но јас во погорниот пост мислев на еден друг лепак......., боите на амбалажата му се плаво со бело и портокалово, а лепакот има портокалово жолта боја, но не ми текнува на името.
двокомпонентен лепак, нема одлепување. Само не е ефтин пошто не иде у мало паковање види сликата погоре. Иначе моеш и од оние у продавница се добри ја сум лепел и држи.Може некој да ми препорача квалитетен лепак за гума.
Предниот дел од патиките за трчање 3 пати до сега ми се одлепува. Првиот пат ги однесов на чевлар, но по првото трчање се одлепија.
Потоа пробав сама да ги залепам со Loctite gel, но после некое време пак се одлепија на исто место.
Мора да пробам со двокомпонентен. Па ќе пишам искуство тука.двокомпонентен лепак, нема одлепување. Само не е ефтин пошто не иде у мало паковање види сликата погоре. Иначе моеш и од оние у продавница се добри ја сум лепел и држи.
Poxipol е 150ден двокомпонентенМора да пробам со двокомпонентен. Па ќе пишам искуство тука.
двокомпонентен лепак, нема одлепување. Само не е ефтин пошто не иде у мало паковање види сликата погоре. Иначе моеш и од оние у продавница се добри ја сум лепел и држи.
Poxipol е права ствар . Неколку пати бев на трчање и засега добро држи. Фала на двајцата.Poxipol е 150ден двокомпонентен
Го има лепаков у поголемиве маркети или да барам стрикно продавница за такви ствари? И ако да, каде да го барам? Пошто и мене ми треба за патики.Poxipol е права ствар . Неколку пати бев на трчање и засега добро држи. Фала на двајцата.
Види ако имаш некоја локална железарија околу тебе би требало да го имат.Го има лепаков у поголемиве маркети или да барам стрикно продавница за такви ствари? И ако да, каде да го барам? Пошто и мене ми треба за патики.
ХЕхе кај го има ова гледам за олуци ќе го биде
Лепи све живо и диво дури лесно ја затнува дрдолива свекрва
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Ќе го биде и те како ејј метали лепаат што не ми се веруваше ама се уверив дека е така,е сега само зависи како го нанесуваш односно како да го исчистиш убаво на површината на местото каде што лепиш. А продаваат таму кај што продаваат моторно масло и делови за коли автокозметика такви имаат.ХЕхе кај го има ова гледам за олуци ќе го биде