Нај тапа место за излегување!

Член од
9 април 2007
Мислења
1.271
Поени од реакции
974
абе во кастро мене ми е супер...ама таму како и во маракана има многу луѓе што идат само затоа што работи до 4...и после им било глупо....па и јас кога ќе отидам во деспина или вивенди ми е глупо...освен ако не сум убаво пивнат па да ми помине ко за 5 минути све :helou:Иначе имало добри журки и во манкиз и во приорити ама повеќето биле тапа...али најтапа е во ,сити, а најдобро е во Кастро за тие сто си слушаат рок:cug:
 
T

trilobite

Гостин
Oпатија.
Сум бил три пати...
Прв пат
последен
и никад више!
Не,нема врска тоа што претежно гостите се од Булачани,од Дивље и од околните населени места,и ти се луѓе(ваљда)...ама ми се кака кога ќе видам некоe чељаде како игра босo на стол качено со фриз онаков плетенки а ла Стоја..не знам можда па ја не се уклапам у таква атмосфера,ама оттогаш гледам да ги заобиколувам местата од рурален тип на забава.
 
Член од
10 август 2007
Мислења
103
Поени од реакции
0
се соглсувам дека опатија е нај тапа место за излегување :icon_eek:
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
43.551
Поени од реакции
79.731
Претходно го пишав New York ама сега го затворија-шуќу редно беше.
Иначе да се дополна од претходната страна не смеам да го заборавам, легендарниот, бесмртниот ни комунизам ни капитализам не го соборуваат паб-пивница Лондон на плоштад.
Како татко ти влегол во 1970 на по една кригла со другарите така и ти ќе влезеш. Дури и истата прашина ќе ја најдеш. Ако убаво се загледата горните стакла од местово кога ќе проаѓате поред него се прашинести 24/7.
Секој момент чекам Паско Кузман да поднесе декларација до собранието со цел заштита на овој објект како културно историски. Па луѓе мои најмладиот инвентар таму е од Германските седенки 40-тите и дискусијата дали окупаторското пиво е поарно од Скопсково.
Чат пат седнувам и таму чисто ради скеч што би рекол еден другар. И се осеќам ко Братислав Димитров со неговите носталгии како кошулата ако му се излитела ја вртел од другата страна, или кој најефтин тапкарош ќе му шитне карта за тазе-новиот филм со Чарли Чаплин.
Абе милина...
Ерм.. Лондон стана угостителски објект во транзицијава (поточно кон самиот крај на 80-ите), инаку отсекогаш бил продавница за сувенири, ракотворби... (во сопственост на Технометал-Вардар), во минатото позната како "кооператива".
Така да, ништо од митологијата.
 

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
abe sea vo paladium odet decinja od po 10 -11 godini... i ne e interesno tamu...
a i da e so vrsnici...ne bi odela ...ne sum mn po densanje ko ke izlezam sedime na nekoja klupa..skala..so i da e ili ojme na gnetenje:vozbud:
 
Член од
2 декември 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
Pa mislam City i Auditorium ubedlivo vodat:pos2:
Inace se soglasuvam so Don Pascal, Select e edna od najdobrite diskoteki vo Mk:salut:
 

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Мене казабланка ми е баш супер место, особено за на кафе, преку ден. Пријатна ми е атмосферата а и луѓето се супер. Ама што и да ми кажат, убедливо ми е најтапа Level. Јес да се случува да отидам али никогаш не ми е по ќејф. За гарден не правам муабет, таму еднаш и амин другпат:pop:
 
Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Kolku so znam vo stip, kafic Doris Dej, ama ako gledas vo globala cel grad ti e tapa za iskacanje taka da... :D
 

Kajgana Shop

На врв Bottom