Нај тапа место за излегување!

Rambo II

.::MoneySpiner::.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
244
Поени од реакции
1
PlayBoY напиша:
Vo skopje veke se mi e tapa...za nekoj den ke pocnam da polagam za kola,pa posle Strumica,Stip,Bitola... Tamu e zivotot
Ti tripas ili slab si so glaata stim mip abe SKOPJE THE BEST OF ALL eeeeej :mad:

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
ROBOCOP напиша:
abre shtatie u marakana e bed grdi curi idat tamo, isfrustrirani tipovi i posleden pat koa bev imasse KONDOVO/ARACHINOVO faci!!!!!!!!!i toa u subota mislam deka bese se sjebav na mrtvo.si otidov za 20 min,u koloseum :)))))
пази, навредуваш:nenene: ако гледаме така секаде има грди луѓе, не само во маракана, а за исфрустрирани типови, појди на турбо фолк забава-сите се таму.некогаш влегуваат во маракана старци, на кој не им е тука местото, ама тоа е:toe: како и да е ако си со добро друштво и ако ти се допаѓа музиката, маракана и кастро се супер:smir: најтапа место ми беше во трговски едно, не се ни сеќавам како се вика..ужас..

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Пеер у маракана се иде у четврток, најбољи бенд свири тогаш.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Зен и Сектор...до кога овие уфураниве...:nenene:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Crazy_Rasmus напиша:
пази, навредуваш:nenene: ако гледаме така секаде има грди луѓе, не само во маракана, а за исфрустрирани типови, појди на турбо фолк забава-сите се таму.некогаш влегуваат во маракана старци, на кој не им е тука местото, ама тоа е:toe: како и да е ако си со добро друштво и ако ти се допаѓа музиката, маракана и кастро се супер:smir: најтапа место ми беше во трговски едно, не се ни сеќавам како се вика..ужас..
Зошто на старци не би им било местото во Маракана?
Ако им се излага,нека излагаат,кај иначе да шетаат,во старечки дом праат журки?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.057
Sussaro напиша:
Претходно го пишав New York ама сега го затворија-шуќу редно беше.
Иначе да се дополна од претходната страна не смеам да го заборавам, легендарниот, бесмртниот ни комунизам ни капитализам не го соборуваат паб-пивница Лондон на плоштад.
Како татко ти влегол во 1970 на по една кригла со другарите така и ти ќе влезеш. Дури и истата прашина ќе ја најдеш. Ако убаво се загледата горните стакла од местово кога ќе проаѓате поред него се прашинести 24/7.
Секој момент чекам Паско Кузман да поднесе декларација до собранието со цел заштита на овој објект како културно историски. Па луѓе мои најмладиот инвентар таму е од Германските седенки 40-тите и дискусијата дали окупаторското пиво е поарно од Скопсково.
Чат пат седнувам и таму чисто ради скеч што би рекол еден другар. И се осеќам ко Братислав Димитров со неговите носталгии како кошулата ако му се излитела ја вртел од другата страна, или кој најефтин тапкарош ќе му шитне карта за тазе-новиот филм со Чарли Чаплин.
Абе милина...
Не ругај друже Сусаро. За мене Лондон е место со големо значење. Не дека сум остарен и дрт, ама иам убаи спомени од тоа место.
Инаку тазе е реновирано, затоа е малку поскапо отколку што беше порано, а порано беше ептен приступачно место.
Припремите за Вајб Трајб беа изведени у Лондон.
Инаку за најтапа места... хмм ретко излегувам и одам на убави места така да сеа за сеа неам тапа место.

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
BusHav напиша:
Зошто на старци не би им било местото во Маракана?
Ако им се излага,нека излагаат,кај иначе да шетаат,во старечки дом праат журки?
се извинувам:smir: не мислев да навредам никој.ако им се свиѓа музиката нека доаѓаат само не да малтретираат девојчиња на кои можат да им бидат татковци

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Crazy_Rasmus напиша:
се извинувам:smir: не мислев да навредам никој.ако им се свиѓа музиката нека доаѓаат само не да малтретираат девојчиња на кои можат да им бидат татковци
Мене не ме навреди,не сум јас од тие хехехеххехе
А тоа за девојчињата е веќе друга работа,тука се согласувам со тебе

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
BusHav напиша:
Мене не ме навреди,не сум јас од тие хехехеххехе
А тоа за девојчињата е веќе друга работа,тука се согласувам со тебе
па што се буниш тогаш, да ми е незгодно мене:)а за девојчиња не можам многу да кажувам, јас машки си гледам:)а тоа ми беше општо мислење за сите луѓе, дека секој различно го дефинира поимот убавина, некој што е убав за еден, за друг може да биде грд:)леле нова тема треба да отворам:)

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Crazy_Rasmus напиша:
па што се буниш тогаш, да ми е незгодно мене:)а за девојчиња не можам многу да кажувам, јас машки си гледам:)а тоа ми беше општо мислење за сите луѓе, дека секој различно го дефинира поимот убавина, некој што е убав за еден, за друг може да биде грд:)леле нова тема треба да отворам:)
Малце мора да штрајкувам,туку за вкусови и убавина не зборуваме,работата беше да не се пуштаат на девојчиња 100 години помали од нив(така е зборот де).Освен да речеме некои сонзоруши што би оделе со старци само ако возат мерцедес и имаат по нешто златно на нив:pos2:

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
BusHav напиша:
Малце мора да штрајкувам,туку за вкусови и убавина не зборуваме,работата беше да не се пуштаат на девојчиња 100 години помали од нив(така е зборот де).Освен да речеме некои сонзоруши што би оделе со старци само ако возат мерцедес и имаат по нешто златно на нив:pos2:
аааааааа,да:)ти на тоа си мислел:)многу сум против тоа,не можам да смислам некои луѓе на кои не им доликува да се лигават по млади девојки,бљак.ама па од друга страна не можат да се обвинуваат многу машките, зошто на голема жал денес жените се големи материјалисти:(ќе видат некои типови како што рече ти со пари и коли и одма лиги им течат,гадно.ама тоа е:toe: таква е реалноста..сепак јас верувам во љубов:helou: поздрав

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
најтапа ми е во Дискотека. т.е. и не сум бил многу апто максимум некои 3/4 пати.

Член од
18 март 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
најтапа место, па скоро цело скопје е тапа , скоро се затвара до 1 максимум 2 саат.

Kajgana Shop

На врв Bottom