Најубав мајонез?

Член од
10 јануари 2013
Мислења
20
Поени од реакции
9
Томи.Исто така има еден хрватски ама не секогаш го има во маркетите Zvijezda се вика и има вкус на домашен мајонез.Не е многу кисел не е ни јак.Таман.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
хелманс е најдобар според мене... на второ место го ставам томи

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Томи си е мајка у сендвич со салама и патлиџан е екстра

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.774
Од томи, на хелманс, па пак томи, па сега витанез. Овие кремскиве станаа говнарија, вкусот им го упропастија а цената ја кренаа, чао пријатно ќе си гласам за пастирот, ќе земам субвенции за деца и ќе јадам мак производи :icon_lol: Да живее античкиот мајонез измислен во пела пред илјадници години!

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
И јас како mans Хелманс, па Томи, па во последно време Витанез.Томи ми е некако кисел за мој вкус...И добро што ме потсетивте на домашниот мајонез, порано редовно си правев ама со тек на време престанав.А баш беше добар...

Член од
23 март 2011
Мислења
1.171
Поени од реакции
1.055
Хелманс најубав,но каде е???

го нема никаде.

инаку го конзумирам Томи

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.187
Поени од реакции
18.262
Од томи, на хелманс, па пак томи, па сега витанез. Овие кремскиве станаа говнарија, вкусот им го упропастија а цената ја кренаа, чао пријатно ќе си гласам за пастирот, ќе земам субвенции за деца и ќе јадам мак производи :icon_lol: Да живее античкиот мајонез измислен во пела пред илјадници години!
И јас како mans Хелманс, па Томи, па во последно време Витанез.Томи ми е некако кисел за мој вкус...И добро што ме потсетивте на домашниот мајонез, порано редовно си правев ама со тек на време престанав.А баш беше добар...
Tоми отиде во историја, барем за Балкански пазар.Томи мејд ин Србија и уште повисока цена - тури му пепел.

На темава.КИМ Неготино го средија последно време, едно време им беше ко мастика во туба мајонезот.Витанез стандардно, другите невредни за коментар.

Од странските инцидентно имаше порано едeн Ремиа мајонез, холандски.Џоа домашен.
И редовно во Тинекс на флаери, никогаш во маркет :гомце:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.162
Имате пробано од Витанез плавиот?

Член од
12 септември 2012
Мислења
70
Поени од реакции
72
Колку ми е само убав мајонезот.
Мислам дека и витанез и томи не се лоши.
Ама кога се во лимено пакување, во тубичка имат многу подобар вкус. ох... тешка рана ми е овој мајонезот. Со се го јадам. :notworthy:

Kajgana Shop

На врв Bottom