Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

С

Сатори

Гостин
Викторија, тато и мама...се друго е ветер-се имаат напревено за мене!

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Za mene samo edno: Ti Si najcudniot najzabeganiot najinteresniot i najintelegentiot covek
Valjda koa ke opnam nekoj trac da paga u koma celo drustvo od smea;))))))))))

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Кога бев на екскурзија во Будва, бевме во една дискотека и ми се убаци еден непознат Црногорец у рамбовка со билдерска граџа :pos:, и ми рече...
“Ти си најубавата девојка што некогаш стапнала во Будва... Хочеш да се удаш за мном?“ :vozbud:

Откако го одбив предлогот за брак, проба да ме убеди кажувајќи ми дека има добар стан тука блиску, сам живее, бла бла... :pos: Што е најтрагично, озбилен беше. :pos:

Реално, типот беше маЊак. :pos: Никогаш веќе не идам во Будва. :nesum:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
PSYtisfaction напиша:
“Ти си најубавата девојка што некогаш стапнала во Будва... Хочеш да се удаш за мном?“ :vozbud:
Првиот дел на македонски а вториот на српски ти го кажа?:vozbud::vozbud:
Како и да е ме пресмеа:helou:

Те сакам најмногу и премногу ми значиш!:back:
Не дека е кој знае што али е од човекот каде што чувствата се обостарни!:kesa:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
RealGirL напиша:
Првиот дел на македонски а вториот на српски ти го кажа?:vozbud::vozbud:
Како и да е ме пресмеа:helou:
Не бре, таман работа. :pos: Само не знаев како да го кажам првиот дел на српски, а да не ги утнам падежите. :pos:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Koga bev na plaza vo Turcija proagjase eden crnec. I mi rece what's up my nigga? I pocnuva da me prasuva od koja drzava od Afrika sum... inaku imam golema afrofrizura

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Еден дечко ми направи вечера изненадување кога праевме три месеци.Следниот ден раскинавме,јас бев таа што усра:kesa:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
кога брат ми се врати од САД и ми рече : боже колку ми е добро дома со брат ми. (инаку пред тргнување во САД брат ми и јас се испуцавме последните денови)

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Изненадувањето што ми го приреди мојот дечко:love2: за роденденот:smir:
а и сите пати кога Ray ми помага :helou: а за Walker4eto и родителите (добро не баш секогаш ама во глобала ми помагаат:helou: ) да не правам муабет :smir: :icon_bigg :eek:jea:

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
BoYd напиша:
Еден дечко ми направи вечера изненадување кога праевме три месеци.Следниот ден раскинавме,јас бев таа што усра:kesa:

Се случи уште поубава работа.Братучед ми ми напиша песна :vozbud::vozbud:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Моето најмило...најубаво нешто што го направил е што постои во мојот живот!!!!!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Најубавото нешто што ми го има направено Анастазија е тоа што ми се појави во животов...
А најубавото нешто што некој воопшто ми го има кажано е исто така од Анастазија:

ги имаш најпрекрасните жолти очи на свет и најубавото тело што можам да си го замислам...
т.е. има повеке убави работи ама оваа прва ми текна затоа што е и мегу првите убави работи што ми ги има кажано...

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
od mama i tato najubavoto nesto sto sum dobila e samiot zivot koj sto blagodarenie na niv mi e prekrasen

os sestra mi go dobiv najslatkoto vnuce na svet koe mi pretsavuva svetlina togas koga se okolu mene izgleda crno

a od decko mi sum dobila bezbroj pokloni,iznenaduvanja i prekrasni momenti od koi bi izdvojila:eden prekrasen vikend na mavrovo sami jas i toj,edno slatko zivo zajce,i najubavo od se bese koga pred edna godina klekna pred mene so presten vo raka i mi rece IRENA iako si mn luda i otkacena te sakam najmnogu na svet,ke se omazis li za mene.me iznenadi mn ali bev i seuste sum mn mlada za takvo nesto pa morav da go odbijam

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
eeeeh...koa lezev u bolnica i koa mi dojdoa drugari od klas so eden kup sareni baloni, so ogrooooomna masna :smir: epten se izraduvav toas...balonite edvaj gi vnesoa u sobata i poso zafakaa mesto, moraa moite da gi nosat doma :) cim zafakaa mesto, zamislete samo kolku mn imase :)

N

Nephthys

Гостин
Koга љубовта на мојот живот помина 6000км за да ми даде прстен и да ми каже колку многу ме сака!:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom