Најубавите места за секс во Скопје

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.752
Знаеме дека е лично твое де, знаеме и дека сакаш кога цимоли, да се знае газдата.
Инаку не ќе да лаже, мора да сум присутен и јас...... кога го пушта кучето. Ептен сме блиски оти, да не речам неразделливи. Со кучето........... :icon_lol:

Не беше ти онака, либерална, слободна жена? Што игра со отворени карти?
Остај сеа "куче шетам", oправдуваш абортус, оправдуваш убиство врз човек место куче, сега се срамиш дека ќе ти судат што кога сакаш да се ебеш надвор - се ебеш. Остани си хардкор, Пхуми4ко.
Јас во суштина сакам и практикувам секс на јавни места.
Тоа апсолутно не го кријам, напротив :)
Но вистина е дека кучето го шетам во 5 саат, од проста причина, што во 6, морам да тргнам на факултет :)

Член од
22 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
1
Остај тоа кажујте кај се тие згради со кровови у центар одма!! Мислам во која зграда има слободен пристап до кровот? :)

Член од
21 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
58
Lugje, nema nisto poubavo od doma...Na krevet:). Kako vo edna prikazna, sekade otidov, ama doma si se vrativ;)

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Најдобро е дома или па преку ден на Водно во некое затскриено ливадче, фино да си постелеш едно кебенце, нешто за пиење, мезење, галење и тресење.
Во кола практикувам само на брзинка нешто ватрено кога се дешава, онака кога си излезен и не можете да издржите до дома па наоѓаш некое место темно и го пушташ огнометот да пука.

Член од
8 јуни 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
iako sum vo skopje veke 5 godini od site ovie mesta koi sto gi procitav povekete mi se veke probani :)) i se cool. bi gi dodal slednive mesta koi jas ne uspeav da gi procitam ... patot nakaj branata kozjak (priroda i mirno) mesto dovolno, polsedna 45 dracevo (taka mislam deka bese), kaj bazenot pod kaleto i najvozbudlivoto po zaobikolnicata ama samo oral :)) dodeka se vozevme. gi ima uste i ako najdam nekoe novo ke ve izvestam :)) pozdrav

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Seks na javni mesta i posle ke te snimi nekoj i ke te ucenuva, mene edna budala ne sakase da ja slikam gola za da si ima spomen kako bila mlada i lepa a sakase da ja ebam na javni mesta ne idejki so umot podaleku deka moze nekoj da ja snimi i posle da ja diskreditira i da ja ucenuva i da izgubi rabotno mesto abe zenski pamet ubavo rekol Nietzsche kaj zena idi so kamshik!

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
И јас не сакам баш секс на јавно место, ама кога се нема каде, па дај шта даш. :) Повеќето од овие места ги имам пробано, за среќа на Водно ни се нема појавено манијак, а и убава глетка има. :)
Ако знаете некое место што е сигурно за секс преку ден, кажувајте. Итно ми е. :icon_lol:

Член од
23 април 2011
Мислења
135
Поени од реакции
246
Сигурни места за секс преку ден:

1. Подземните гаражи во Аеродром, Центар и Карпош. Ги има многу на располагање, само гледајте внимателно кога се возакате и обавезно ќе најдете некој пригоден.

2. Парк шума Водно (има одлични места но со кола само до средно, после кебенце во ранец и правец ливада или некое слично местенце).

3. Отворени кровови на згради знаев доста ама пошто лесно се ширеа информациите кој каде се наоѓа, брзо ги затворија. Инаку имаше во рекорд, кровот на зградата на поранешно One беше совршено место за партија набрзина, преку ден или навечер сеедно. Има добро местенце кога одиш од рекорд накај плоштад по ул.мак. од десна страна има прелаз со графит голем, се влегува низ него и одма од десно во првиот влез се качуваш најгоре и има добар интимен дел од покривот, на кој исто така се наоѓаат скали за нагоре на еден дел повисоко. Проблем е што овој влез се отвара само со клуч или од домофон, па штракнете безвезе кажете дека сте заборавиле клуч ако може да ви отворат (99% од времето отвараат без да ве прашаат ништо друго, ова важи за сите вакви влезови). Кровови има отворени насекаде само треба малку да се истражува авантуристички инаку 60-70% од зградите во Н.Лисиче, Аеродром, Центар (постарите згради или тие околу соборна), Карпош, имаат отворени кровови.

А и немора да биде отворен кровот! Доколку се качите на последниот кат на било која зграда, секогаш има уште скали нагоре па и ходници кои се празни, нема никакво движење и претставуваат одлично место за секс преку ден.

4. Парк шумата во Гази Баба е исто така добро место за секс набрзина, само не навечер! не е баш сигурно навечер :)

5. WC-то на приземјето/подрумот во ТЦ Соравиа! Совршено изолирано без многу движење. Вратите се одлично направени и сите се заклучуваат. Хигиената е на одлично ниво. Топ место. Слични WC-ња со одлична хигиена се оние во Тера Нова, најгоре.

Доколку си најдете совршено пригодна локација, не фрлајте кондоми и опаковки/обвивки од кондоми наоколу, за да ја задржите како таква подолго време. Надлежни лица по некое време поминуваат секаде и доколку видат вакви докази, ги прават локациите непристапни.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Сигурни места за секс преку ден:

1. Подземните гаражи во Аеродром, Центар и Карпош. Ги има многу на располагање, само гледајте внимателно кога се возакате и обавезно ќе најдете некој пригоден.

2. Парк шума Водно (има одлични места но со кола само до средно, после кебенце во ранец и правец ливада или некое слично местенце).

3. Отворени кровови на згради знаев доста ама пошто лесно се ширеа информациите кој каде се наоѓа, брзо ги затворија. Инаку имаше во рекорд, кровот на зградата на поранешно One беше совршено место за партија набрзина, преку ден или навечер сеедно. Има добро местенце кога одиш од рекорд накај плоштад по ул.мак. од десна страна има прелаз со графит голем, се влегува низ него и одма од десно во првиот влез се качуваш најгоре и има добар интимен дел од покривот, на кој исто така се наоѓаат скали за нагоре на еден дел повисоко. Проблем е што овој влез се отвара само со клуч или од домофон, па штракнете безвезе кажете дека сте заборавиле клуч ако може да ви отворат (99% од времето отвараат без да ве прашаат ништо друго, ова важи за сите вакви влезови). Кровови има отворени насекаде само треба малку да се истражува авантуристички инаку 60-70% од зградите во Н.Лисиче, Аеродром, Центар (постарите згради или тие околу соборна), Карпош, имаат отворени кровови.

А и немора да биде отворен кровот! Доколку се качите на последниот кат на било која зграда, секогаш има уште скали нагоре па и ходници кои се празни, нема никакво движење и претставуваат одлично место за секс преку ден.

4. Парк шумата во Гази Баба е исто така добро место за секс набрзина, само не навечер! не е баш сигурно навечер :)

5. WC-то на приземјето/подрумот во ТЦ Соравиа! Совршено изолирано без многу движење. Вратите се одлично направени и сите се заклучуваат. Хигиената е на одлично ниво. Топ место. Слични WC-ња со одлична хигиена се оние во Тера Нова, најгоре.

Доколку си најдете совршено пригодна локација, не фрлајте кондоми и опаковки/обвивки од кондоми наоколу, за да ја задржите како таква подолго време. Надлежни лица по некое време поминуваат секаде и доколку видат вакви докази, ги прават локациите непристапни.
Како не те мрзеше да пишуваш,сигурно не си до толку загорена
На крај краева имаш хотели,мотели или ако не си при пари постои опција дома

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Од мене совет кога идете накај Водно доклку сте со кола не застанувајте на вообичаените паркинизи. Туку пред средно водно на првата улица лево свртете односно за патот накај нерези и паркирајтесе кај скате ни манијаци ке ве замараат ни коли има мн.

Член од
23 април 2011
Мислења
135
Поени од реакции
246
Како не те мрзеше да пишуваш,сигурно не си до толку загорена
На крај краева имаш хотели,мотели или ако не си при пари постои опција дома
Машко сум пријателе.
Не ме мрзи, луѓето треба да бидат информирани.
Инаку секако дека постојат мотели, хотели и секако дома, но ништо од тие три не е лесно пристапно и авантуристички. И младоста е најубаво зачинета со луди сексуални искуства на различни локации ;)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Најубави места за сексање мислам дека сега се патот од нас.Лисиче накај селото доста е пусто се се ниви и има убави места и накај хотел Белви до ресторанот Роџер пијано :) ем мирно ем безбедно никој не те замара (ден и ноќ);)

Kajgana Shop

На врв Bottom