Најубавите места за секс во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата ###crnata###
  • Време на започнување Време на започнување
Кај Ново Лисиче некое местенце има ли?

Во канцеларија кај шефот/шефицата ќе ти испукаат вените од адреналин:vozbud: (секако ако си ти шеф ќе немаш гајле:cool: )
Да се надоврзам со претходните постови.
Кој пробал знае :нинџ:

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Не сум имал, но мислам дека е прекрасно некое тмурно ноември покрај Охридско езеро, на клупите таму. Се надевам ќе ми успее некогаш, но за тоа треба цел Охрид да го преселам на друго место, хахаха.

Нешто у последно време гледам и на паркингот кај Хемиското средно училиште ( темничко е и таму ) се клацкаат колички често :icon_lol:

Кај Ново Лисиче некое местенце има ли?

Ново Лисиче брат...стадионче моеш навечер,ако ти се погоди да ги нема пијаниците...

Школски моеш,позади сала,на скаличките,ја таму сум имал :icon_lol: ама да е некое по касно време,тогаш спие и обезбедувањето,и ретко кој поминува тогаш..

после моеш во некоја зграда,на 8ми најгоре,живо пиле нема таму,најбоље е таму,испробано..е сеа да не писка само многу,пошто може да излезе некој комшија :D

Denski ve faka ogromna zelba za sex se vozite so kola so devojkata i dvajcata sakate sex,a nemate kade.Na koe mesto vo skopjevo bi imale denski sex vo kola,a da bidete nevideni bas me interesira zasto mislam deka ne postoi veke takvo mesto vo skopjevo keo ne e razdvizeno.Ako veke nekoj nasol takv mestence neka go spodeli,pa i nie da znaeme lugje sme :)

Уште има закон за секс на такви паркинзи, скриени места, зад стадиони ова она? или има ама полицијата не ферма?

Наводно цајкани ти буљеље низ прозор додека се онадеш.

Кај фудбалсконо игралиште во Автокоманда

Подобро ти е да повозиш уште малце, на паркингот на фабриката. Таму никој не те рчка ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom