- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.878
На калето.
A за Штипјани над црквата СВ Недела.
A за Штипјани над црквата СВ Недела.
Aaaaa комшија! Кај фабриката не, од црквата погоре е подобра алтернатива. А пак ако сакаш никој да не те рчка најубаво си е накај Марков Манастир. Жив човек нема а блиску е.Подобро ти е да повозиш уште малце, на паркингот на фабриката. Таму никој не те рчка
Оти бе не кај фабриката? Најголема опасност ти е некој напален копиљAaaaa комшија! Кај фабриката не, од црквата погоре е подобра алтернатива. А пак ако сакаш никој да не те рчка најубаво си е накај Марков Манастир. Жив човек нема а блиску е.
Од воздухот што е загаден околу фабриката тоа белите дробови на копиљаците им се поцрнети и тешко дишат и додека се обидуваш да се концентрираш на работата зададена пред тебе од страна слушаш поткашлувања по некое грофтање и тешко дишење. Не е убаво. Не е. Убива романтика искрено. Многу загадено. Затоа најубава си е шумичката, чист воздух во изобилие, зајци наоколу, верверици по дрвата. Рај. Летно време и да си се распослеш можеш на ливадата.Оти бе не кај фабриката? Најголема опасност ти е некој напален копиљ
И по некој Алфа ќења у грмушкаОд воздухот што е загаден околу фабриката тоа белите дробови на копиљаците им се поцрнети и тешко дишат и додека се обидуваш да се концентрираш на работата зададена пред тебе од страна слушаш поткашлувања по некое грофтање и тешко дишење. Не е убаво. Не е. Убива романтика искрено. Многу загадено. Затоа најубава си е шумичката, чист воздух во изобилие, зајци наоколу, верверици по дрвата. Рај. Летно време и да си се распослеш можеш на ливадата.
Како бе јас постојано ги гледам На цела среќа, не ме замараат веќе во 5 сабајле кога го шетам кучето.Алфа немам видено таму одамна. Имаше чувар ама ни па тој го нема сега.
Да бе, кучето......................Како бе јас постојано ги гледам На цела среќа, не ме замараат веќе во 5 сабајле кога го шетам кучето.
Доста досадни знаат да бидат.
Па мора... какво куче, лаже не верувај.....Да бе, кучето......................
Јас не и го давам на мојава да ми го шета...... кучето у 5 сабајле надвор.
Обично тоа време сме си по дома, па го пушта низ соба малку.
Посебно кај чешмата се движат!!Од белите згради па патот за накај шумата кај рушената куќа нема Алфи. Делот од шумата каде што живеат Албанците подоле нема Алфи. Кај чешмата нема Алфи ама па има наркомани. Не знам кај си начекала Алфи ти. Може има ама не сум видел јас.
Знаеме дека е лично твое де, знаеме и дека сакаш кога цимоли, да се знае газдата.Па мора... какво куче, лаже не верувај.....
Ова лично мое куче си е, па не прашувам за дозвола ....
Аман бре! И тоа само за куче шетање.Посебно кај чешмата се движат!!
Ама се таму за сосема посериозни работи, па не се заинтересирани за вашите љубовни игри
Од ,белите згради надолу, се црвените згради, општо познати по дилање Таму ме имаат тресено иначе !