- Член од
- 15 октомври 2012
- Мислења
- 193
- Поени од реакции
- 49
nee bitno mnogu kade vodis lubov [opasac] bitnoe sokogo ako zenskata nemoze da ima orgazam netitreba podobro desanka sakic?heheheнема боље
nee bitno mnogu kade vodis lubov [opasac] bitnoe sokogo ako zenskata nemoze da ima orgazam netitreba podobro desanka sakic?heheheнема боље
Дечки да ве прашам колку се безбедни вецињата на приземје во Соравие за секс сега? Мислам, ве прашувам дали ако влезам таму во некоја кабина со девојка нема обезбедувањето да ми чукне на врата и да ми рече, дечки ало шо правите, видовме на камера дека сте внатре ( бидејќи на влезовите од тоалетите има камери). Има ли некој досега искуство со секс во тие тоалети ?Сигурни места за секс преку ден:
5. WC-то на приземјето/подрумот во ТЦ Соравиа! Совршено изолирано без многу движење. Вратите се одлично направени и сите се заклучуваат. Хигиената е на одлично ниво. Топ место. Слични WC-ња со одлична хигиена се оние во Тера Нова, најгоре.
Кај ПМФ,али тоа ти е многу лош избор.Ќе може ли некој да ми објасни малку подетално кај се наоѓа ПАРК ШУМАТА ГАЗИ БАБА ? Цело време слушам за неа, а незнам каде е.
А што е тоа ПМФ ? Иначе машко сумКај ПМФ,али тоа ти е многу лош избор.
Сиротата ти,слушаш,а немаш отидено,мора да ти е многу мака
има овде мажи на кои нема да му смета дека си машко ко ќе те повикаат да ти покажат места за секс низ СКА што е тоа ПМФ ? Иначе машко сум
Значи не ми е за секс. Работава ми е каде се наоѓа поточно Парк Шумата Гази Баба
За учење му било. Природно математички факултет.Значи не ми е за секс. Работава ми е каде се наоѓа поточно Парк Шумата Гази Баба
Мислиш дека ќе ја начекаш таму?Значи не ми е за секс. Работава ми е каде се наоѓа поточно Парк Шумата Гази Баба
Абе качи се у такси и речи му на таксистот вози ме у парк шума гази баба, кога ќе стигнеш таму ќе му даеш еднаш да ти го опне и готоо ќе си имаш потполно доживување.Значи не ми е за секс. Работава ми е каде се наоѓа поточно Парк Шумата Гази Баба