Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Nen@d напиша:
Мене ми е ептен тажна сцената од Armageddon кога таткото (Брус Вилис) се простува од ќерката (Лив Тајлер) на астероидот пред да го стави експлозивот.:cry:
I mene :( , mnogu tazen film...

Член од
19 декември 2005
Мислења
259
Поени од реакции
2
ехееее ако почнам да ги редам...

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
1) Филмот “Прстен“ од Даниел Стил, кога на крајот после 25 години конечно се гледаат братот и сестрата. Музиката у позадина, уххх како еже, самата помисла дека не се виделе 25 години ми е многу тажна.
2) “Титаник“ - кога Роуз дознава дека Џек умира и вика “Џек, Џек“ али гласот и е фатен...мн тажно
3) “Сладок Ноември“ - кога Киану и Шарлиз се спростуваат и знаат дека никогаш веќе нема да се видат
4) “Краш“ - кога човекот го застрелува 7 годишното девојче, и само го гледаш таткото како го гушка девојчето и хистерише, фацата коа ќе му ја замислам ми се плаче...али на крајот хепи енд

Хмм има уште многу али не ми текнуваат сега, така да ќе се надополнам во друг пост. Има триста филмови на кои што сум липала ко бебенце.

Член од
30 декември 2005
Мислења
114
Поени од реакции
0
Tazna scena paa Umiraneto na Leo di caprio vo Titanic

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Пред едно месец дена имаше еден руски филм на телма мислам дека се викаше стапица за мажи не знам како се викше глумицата,не е битен филмот кој го глеал нека каче за глумицата нешто е па на крај на филмот девојчето се уби и толку ме потресе онака да видиш што ѓубре има на светов не да плачев него и се напраив палтар од пиење и плаќење не верував дека на филм ќе заплачам!

Член од
14 декември 2005
Мислења
130
Поени од реакции
2
Кога Nicole Kidman умира во рацете на Ewan McGregor во Moulin Rouge, и во сцената кога му кажува дека е болна и дека ќе умре и не сака веќе да го види (а всусност тоа не го мисли).

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
Во Храбро срце кога Мел Гибсон гледа ја зема во раце и неговата жена убиена од неговиот најголем непријател. Целиот филиг на овие моменти ги прави музиката,а на таа сцена многу ме бендиса музиката оти беше од енигма оти буквално ти го објаснува моментот на отчукот на срцето од болната страна и изгубената личност за твојот живот

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Најтажна сцена во моментов која шо ми текнува е од филмот City of Angels...кога ангелот ке со откаже од своите крилја заради љубов кон една докторка и кога паѓа ангелот во позадина иде песната со текст:
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
I prosetka za pametenje..koga umira Mandy Moor i od Devojka od Milion dolari koga ke umri hilari svonk...lele se otepav od placenje...mnogu tazni sceni ima

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
I mene mi se najtazni slicni sceni.Od Armagedon koga se oprostuvaat i Titanik koga umira Leonardo.

Член од
17 мај 2006
Мислења
70
Поени од реакции
1
naj tazen del mi e koga vo dreamcatcher ne mi teknuva kako se vikase bateto ojd da go poseti 'sem' a toj koga ke se radvid mnogu mnogu mnogu tazno a i solzi mi tecea :(

J

Johnny Stulic

Гостин
Мајко слушни ја мојата песна-тој малиот како се викаше Хозелито ми се чини ко че си ја види мајка му
Постариве магарина сигурно се сеќаваат на филмов

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.216
Поени од реакции
941
Za mene najtaznata scena e od filmot "Never Been Kissed" so Drew Barrymore, kadesto taa tolkuva povlecena devojka i ke dobie pokana za matura od najfraerot vo skoloto. Scenata e vsusnot koga devojkata si mectae, ke kupi fustan, ke tancuva vo hodnikot i tamam koga ke izleze za da ja zeme momceto, toj vsusnost ke se pojavi so drugata partnerka i tolpa pijani degeni koi ke ja gadjaat so domati i devojkava ke pocne da place :star:

Kajgana Shop

На врв Bottom