Од еден школски од средно
од 29.07.2007 во 03:21
"Не можам да спијам во овие жешки ноќи,ја слушам и гледам Преслава и ме потсеќа на тебе кое си исконско олицетворение на убавината и нежноста, пиши ми нешто те молам"
09.10.2007.
„Пер је је је изгледа нема да идеме на планинарење, не платиле сите па наредната сабота идеме... :ахх Иначе губам час и седам у градинка и пушам јеј имаш поздрав :*„
Можеби ќе се пронајде :Р Само таа знае од какво значење беше пишаново во поракава и колкава радост ни донесе
Немам јас таква порака. Одвреме-навреме ми се пореметува телефонот па мора да му правам master reset па со тоа се бришат сите пораки. Еден период ги префрлав во РС преку една програма ама после ме фати мрза па еве има година дена не сум префрлил ниту една.
Иначе обично новогодишните и роденденските пораки ги чувам така подолг период, 1 месец после настанот, а можно е и уште некоја со некој комплимент или нешто ептен смешно, па да ја читам и да се смеам кога ќе ми текне
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.