- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.607
- Поени од реакции
- 14.447
Силванева Бонева добра милфица е.
http://www.jovankazitarova.com/prestekst7.htmlФолк-пејачката Јованка Житаровска (24) од Неготино сака да се кандидира за претседател на Македонија на мартовските претседателски избори
ne e losa i moj izbor bi bilaAgreed.
ova brat za blow job ne e losaНе сум многу по плавушите ама...
Марија Андоновска...
п.с. Абе ова ви е од старото собрание... чекајте, во новото можи ќе има некои измени. Па можи СДСМ ќе изненадат
Оваа е тешка сељанка што поима нема како да се облака и нема стил. Сеа у задње време малку се подопраила у поглед на вкусот за облекуење, фризура и шминка (стил). Изглеа некој ја посоветувал некако.Според мене Ермира Мехмети - Деваја убедливо е најбоље. Уствари сите албанки владеат на листава.
Оваа да, али види и ја молимте кошуљата, шминката и ташната. Изглеа мисли дека е доволно да биде прити, па за другото нема везе.
ne e losa kako skeretarka izgleda
Koсана Мазнева Николиќ - Вмро Дпмне
Лелее Божее...па ајде да донесеме некој топ-модел да биде пратеничка па да биде селото со куче.Оваа е тешка сељанка што поима нема како да се облака и нема стил. Сеа у задње време малку се подопраила у поглед на вкусот за облекуење, фризура и шминка (стил). Изглеа некој ја посоветувал некако.
Ова не би го рекол за Теута Арифи. Од Албанките, се гледа дека једина она има каков-таков вкус.
Иначе се слагам дека ако се глеа низ призма на убавина, плус стил и вкус, Мехмети или Мехмед (како и да е) е најбоља, пошто нашла село без кучиња и владее. Тоа значи дека другиве на листана се грди, дури и за моите ниски стандарди, а повеќето од нив се оперирани и од чувство за стил и вкус, при облакање.
која е ваа сеа па? гарант опозиција
Good MILF.