- Член од
- 28 мај 2005
- Мислења
- 403
- Поени од реакции
- 2
Faca si ej...i od kade jas tebe bratucedka?Мистичен напиша:Па глупо ти е брачедке коа оритскине фаци се бунет оти немет место у топиков!
Faca si ej...i od kade jas tebe bratucedka?Мистичен напиша:Па глупо ти е брачедке коа оритскине фаци се бунет оти немет место у топиков!
Шо бе....Набројуваш џанаци???MSV(support) напиша:Кама,Копчар,Гоце Издишаниот,Фигаро
MSV напиша:Шо бе....Набројуваш џанаци???MSV(support) напиша:Кама,Копчар,Гоце Издишаниот,Фигаро
Фигаро!?!?!MSV(support) напиша:Кама,Копчар,Гоце Издишаниот,Фигаро
Удостоиме што не ти се верува?gerard напиша:Фигаро!?!?!MSV(support) напиша:Кама,Копчар,Гоце Издишаниот,Фигаро
Тој малиот?
Леле Кама кажа и Гоце издишаниот ха-ха-ха
не ми се верува..
Фигаро, ако е тој јас што мислам.. тогаш ако е он позната скопска фаца тогаш јас сум Елвис ПрислиMSV(support) напиша:Удостоиме што не ти се верува?gerard напиша:Фигаро!?!?!MSV(support) напиша:Кама,Копчар,Гоце Издишаниот,Фигаро
Тој малиот?
не ми се верува..
Да речеме дека не си сериозен... ..т.е. се шалишУдостоиме што не ти се верува?
Он само си ги фали дилерите....gerard напиша:Фигаро, ако е тој јас што мислам.. тогаш ако е он позната скопска фаца тогаш јас сум Елвис ПрислиMSV(support) напиша:Удостоиме што не ти се верува?gerard напиша:Фигаро!?!?!MSV(support) напиша:Кама,Копчар,Гоце Издишаниот,Фигаро
Тој малиот?
не ми се верува..
Фиги е закон чоек бе!!!MSV напиша:Он само си ги фали дилерите....gerard напиша:Фигаро, ако е тој јас што мислам.. тогаш ако е он позната скопска фаца тогаш јас сум Елвис ПрислиMSV(support) напиша:Удостоиме што не ти се верува?gerard напиша:Фигаро!?!?!MSV(support) напиша:Кама,Копчар,Гоце Издишаниот,Фигаро
Тој малиот?
не ми се верува..
За него они се се на светов! :lol: :lol: :lol: