Најомилена (култна) сцена од филм

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Приказната мотивира.
Сите ние во Македонија сме тој вториов глушец борејќи се секојдневието
Одличен филм сепак не сфатен
За жал го гледав на многу усрана снимка(не ја обвинувам снимката за мојата во тој момент не доволна заинтересираност за протолкување )сепак доловував некој кадри моменти но нареден пат на листата со одлична снимка и добра концентрација до финалето сепак зборовите искажани како собрани на едно купче вов капа доле (y)

дечки ова не го може секој.
This is Kyle Carpenter, a grenade was thrown between him and and another soldier, instead of diving for cover, he jumped right on top of the grenade to save his fellow Marine. 99% of the time this would of cost him his life, he lost most of his jaw, an eye, his body shattered, fragged, one lung collapsed and it didn't look like he would live. Most heros choose to risk their lives to help others, Kyle made and instant decision to give his life for his friend, there is nothing more heroic than that. I was a 4 year veteran and the one thing I'd ask from you guys is regardless of your position on politics or the war, show him some respect for making the ultimate sacrifice.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Не знам дали некој го има ова постирано или дали се може да се постира тука пошто е од серија... ама e fucking epic!

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Многу забегано и откачено филмче е бе , не знам зш ама на форумов ко шо гледам е многу хејтан :)
Јбг, не е за сите филмов :D

Kajgana Shop

На врв Bottom