Најлошо/невкусно облечени звезди

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Според мене најлоши се Џордан, кристина Агилера, Мајкл Џексон и Бјорк. А азис, сузе, бугарките и некои други наши да не ги спомнувам :nesvest:

Член од
26 јули 2006
Мислења
31
Поени од реакции
0
Ima edna mak peacka mlada plava debelka,ne znam kako se vika ama turbo e....Katastrofa e,i plus site ja lazat deka e super,greota

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
No. 1 najloso oblecena celebrity mi e Britney Spears. Navistina ne znae nisto da iskombinira i slepo gi sledi modnite trendovi a moda na sekogo ne stoi. Ne znae ni da se oblece spored prigodata. Uzas e... navistina i treba stilist!!

No. 2 mi e Paris Hilton. Devojkata e cist primer za razgaleno bogato dete sto ima se osven mozok i vkus za obleka. Nekogas navistina iznenaduva so kreaciite ama mn retko... P.S. ja mrazam nejzinata plava dolga kosa!!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Rose McGowan најлошо облечена секогаш ми била, а и на една слика али никако еве ја барав не можам да ја најдам! Беше нешто за некои награди дали со деќкото или мажот не знам, али беше облечена цела во прозирно и беше одвратна! Да ја најдам сликата ја ставам секако!
[/SIZE][/FONT]

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Rose McGowan најлошо облечена секогаш ми била, а и на една слика али никако еве ја барав не можам да ја најдам! Беше нешто за некои награди дали со деќкото или мажот не знам, али беше облечена цела во прозирно и беше одвратна! Да ја најдам сликата ја ставам секако![/SIZE][/FONT]
Леле знам за која комбинација мислиш..уфффф ептен е бљак...Можеби една од најлошите избори на облека што сум ги видела во мојот живот.

А инаку моментално што ми текнуваат најлошо облечени според мене се:
1.Бритни Спирс
2.Парис Хилтон
3.Памела Андерсон

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Aх,Прити,знам дека сум машко,ама едноставно не можам да се сложам со тоа дека Роуз во последните 2-3 години била невкусно облечена. За прозирниот фустан кој збориш сум свесен,но таа слика,или таа забава беше во некоја од далечните години,некаде од 1998 до 2001...не сум сигурен. Eве слика од фустанот :pos2:

Настрана од оваа глупост...еве неколку слики од последниве години и сметам дека воопшто не ја заслужува титулата за најлоша облечена звезда
Слика 1
Слика 2
Слика 3
Слика 4
Слика 5
Слика 6
Слика 7
Слика 8
За професионални фотографии каде што се слика полугола или гола воопшто не мислам да зборам,ваљда ова се мисли на фотографии у секојдневниот и ноќниот живот. Додека не можам да најдам никакви слики од неа како иде по улица,фустаните од забавите и од специјалните вечери за оскари и награди не се лоши...доколку се занемари првата слика во која не може да се опише чувството за фустанот преку реченица :pos:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
За лошо и најневкусно..Бритни е број 1

Kajgana Shop

На врв Bottom