Најлоши серии кои ги имате гледано?

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Друг предлог ми е The Bold and the Beautiful која се емитува од 1987 година и има над 5600 епизоди (веќе и тие самите не знаат колку се, имам гледано само неколку епизоди)
Колку ја гледав едно време... Секој ден ги симињав новите епизоди од оваа и Young and the Restless.
Не е толку лоша ако се внесеш во дејството. Brooke Logan со сите. :)
И не е толку страшно 5600... Моментално таа е најкратка сапуница. Guiding Light води со преку 15.000 епизоди, влезе и во Гинисова, само веќе ја укинаа и не се враќа следнава сезона. Поради тоа, B&B ќе се дава по 60 минути за првпат :)
Sunset Beach како мал ја гледав и пред некое време си најдов лента, некоја епизода сум снимил... Леле се дупнав од смеење, па тоа не е ни глума. Страшно аматерство:pos2: Полошо од сите сапуници моментално.

Инаку, за најлоша серија... Cosby Show? Ни малку не ме смее... :toe:

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
CCC,...
Santa Barbara, Rebelde (!) i slicni. Nervira me i American Chopper na Discovery, kolko su glupi ti amerikanci i non stop se deru nesto i svadjaju, para imaju ko govana i smesno jim je da se unistava i lomi. Vece budale su samo Jackass.
A da, jos Chop Shop, London Garage na Discovery. Nema vecje gluposti na Discovery...

Инаку, за најлоша серија... Cosby Show? Ни малку не ме смее... :toe:
Cosby mene malo , nije lose. Nervira me LOST. So e so taa serija ne mi e jasno, nemam pojma sta ljudi tu tako vole :S

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Доктор хаус ако е глупа серија јас го сечам.Инаку најглупи:Шпанските сапуњици (има доста добри шпански серии како Серанови),Забранета љубов,Раткаеви и другите хрвацки серии кој ги дават на нашите ТВ.Има и други ама не ги памам.

N

navivacka

Гостин
Секој со својот вкус, ама кога не ти е догледана серијата, не е убаво да коментираш. Оваа серија има 755 епизоди, од кои кај нас емитуваа само 260, запреа на најинтересното.
Ja имам гледано серијата,ептен ми беше интересна:vozbud:само незнам зашто веке никогаш не ги откупија и другите епизоди...се секавам како заврши.Тие(пријателите)Шон,Марк,Кејтлин,Мег,Бен(само на толку можам да се сетам) беа во една вила и имаше едни Бен и Мег...Бен ја однесе Мег да и покаже некое изненадување(некоја просторија застарена,темна) и и беа затворени очите...кога стигнаа до тоа место Мег рече:

''Може да ги отворам очите?"и Бен рече дека можела и ја стави раката на нејзиното рамо и така заврши...

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Ja имам гледано серијата,ептен ми беше интересна:vozbud:само незнам зашто веке никогаш не ги откупија и другите епизоди...се секавам како заврши.Тие(пријателите)Шон,Марк,Кејтлин,Мег,Бен(само на толку можам да се сетам) беа во една вила и имаше едни Бен и Мег...Бен ја однесе Мег да и покаже некое изненадување(некоја просторија застарена,темна) и и беа затворени очите...кога стигнаа до тоа место Мег рече:

''Може да ги отворам очите?"и Бен рече дека можела и ја стави раката на нејзиното рамо и така заврши...
Уште се надевам дека некогаш од МТВ ке ги откупат и преостанатите епизоди за да можам на мира да ја изгледам серијата.Гледав некои епизоди онлајн,(а после и не е толку интересна како првата сезона,ама пак ми се гледа) ама многу ми се 500 епизоди, немам толку нет. Ме нервираат од МТВ што по неколку пати ја емируваат Тропска Горештина и некои други серии, барем репризи да дадат на тие 260 епизоди од Плажата на Залезот :vozbud:
Колку многу ги сакав the Richards family и нивната сторија, заради нив дури и двете репризи ги гледав. Ах колку убави денови беа тоа...:kesa:

А за Доктор Хаус да не спориме, сепак е најдобрата серија што досега сум ја гледала. :smir:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
24, ја гледав до пола од прва се сезона и толку.

Глупава серија...

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Касандра. Морав да гледам бидејќи бев дете и владееше хистерија секоја вечер кога се емитуваше.
И покрај оа што е сапунска серија, за разлика од денешниве што визуелно не се лоши(снимани се на ранчови, острови, планини) Касандра беше петпарачка серија што изгледаше како да е снимана во картон или канта за сирење(всушност беше снимана во некое распаднато Венецуелско студио што е одприлика исто како картон)
Сега да ја погледнам Касандра сигурно ќе се исповратам после неколку секунди ама во 90тите серијава беше култна во Бугарија, Србија, Македонија. Проклето ембарго !!! :P

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
шпанскине серии кај шо се умешани цели фамилии.... на крај у филмот ке си искочиш дека сам си на себе 3та мушка тетка од страна на татко ти ебате... на нишо не личат... глупости... никад не би глеал такви СРАЊА ! ! !

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Sunset Beach ич не беше глупа. Оние идиотине од МТВ на најинтересното ја прекинаа, баш кога требаше да се открие дека Бен не е лош, туку дека брат му близнак бил лошиот:helou:. Ако најдете негде линкови, торенти по интернетов, кажувајте, сакам да си ја спуштам.

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Хрватските серии ми се баш лоши, истите демек глумци во сите а тоа глумењето како некој со пушка да ги тера да ги изговараат зборовите, а приказните се полоши и од најлошата шпанска серија :tapp: ама има и добри шпански серии не се сите Касандра и зборот ми беше зошто толку ја браните Sunset Beach што ако има 800 епизоди а кај нас се дале само 300, за некој е лоша и точка не верувам дека останатите 500 епизоди ке го премислат. Има и една од овие смешните на Fox со едни кретени и таткото и мајката и децата и комшиите сите се кретени само не ми текнува како се вика на рекламата тој таткото стапнува на мастика па еден продавач му вика никој не сака да те превезе па овој со таа кретенската одвратна фаца вика ке се јавам на жена ти таа сите ги вози, можеби според ова на некој ке му текне за која серија зборувам баш денес гледав 10 минути нешто со борење беше мажите сакаа да гледаат ама жените гледаа некој филм па поглупо нешто немам видено

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
шпанскине серии се закон :vozbud: сите која од која поглупи едно исто во сите се работи. јас те сакам тебе ти некој друг и пак накрај завршува со некој трет :nesvest: то ти е во сите серии немора да ги гледаш оти веќе знаеш како ќе завршат

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
шпанскине серии се закон :vozbud: сите која од која поглупи едно исто во сите се работи. јас те сакам тебе ти некој друг и пак накрај завршува со некој трет :nesvest: то ти е во сите серии немора да ги гледаш оти веќе знаеш како ќе завршат
А не Ruby е малку поинаква ама на крајот пак доброто победува тоа ме нервира лошите се секогаш казнети, а баш се интересни
и уште една лоша серија - Живот на север

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Важно!!!

Очигледно е дека не сте ја сфатиле темава. Избришав неколку мислења од неа кои содржеа еден збор:toe:.

Значи темава не е за споменување шпански сапуници. Тие и без друго се најглупавото нешто (без навреда за тие што гледаат).
Значи, прочитајте го и воведниот пост. Не се работи за шпанска серија.

Овде е најдобра дискусија за тоа дали некој ќе рече Доктор Хаус му е глупа, па друг да му речит ти си глуп и да паднит дискусија.:upsi:
Е така. Значи не за шпански серии, темава би имала многу интересна дискусија ако станува збор за познатите амерички актуелни серии.
Ај некој нека речит 24 е глупа. :retard: :retard: :retard:

Не сакав да бришам овде постови кои дискутираат за шпански сапуници затоа што има нормална дискусија, се потрудил некој да напише посодржаен пост, нема шанси да бришам такво нешто.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Глупа серија. O.C. Не вреди да се објаснува што е глупаво. Ама еве ќе се обидам.
Се собрале некои батки, па те сакам те неќам, па фатив друга, па раскинав со друг/ата, па се степале, па полиција, ај назад, ај пак се сакаме. И пак истото. Ништо интересно.

П

Паган-др

Гостин
Фрејзер. Имам гледано неколку епизоди и не ми остави никаков впечаток, ниту ме насмеа. Може на некој му е интересна, нека ја гледа, ама јас не ја гледам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom