Има некаде една година од кога прв пат се сретнав со Roоm и ево неделава на фб,па на кајгана порталот, па еве и овде на форумов почна да се пишит за недефинираново нешто. Иначе понедефинирано нешто од Room е онај филмон со гумата сериски убиец,среќа го заборавив како се викат.
^Висо се чита/изговара и кој си го преснимал гласот? Висо?
Инаку има на машинма јутјуб каналот за гејминг што е Томи Ви-Шоу во кој што игра игрици типов. 5 минути гледа во земја,во небо,во патики не знае што да прави Сериозно ми изгледа како ептен кул типче.
И очигледно се приметува дека човекот не е способен за емоции покажување.
Мене и како таков специфичен ми беше интересен во филмот али овие другиве особено женскава ептен отепани беа.
Најјака линија во цел филм...уствари не може само една да се каже али една од подобрите е кога (внимание спојлерс ахед)
сака да се убие и онака бездушно како да е everyday job вика I'm fed up with this world.
Рацете во воздух кога ги крева на оваа и You're tearing me apart Lisa-EPICNESS OVERLOAD
А ја па уште спојлери ставам за филм што е излезен пред кој знае кога и е меѓу најлошите во историја а ја со спојлериве го направив дарк кнајт
Kao demek site shto gi postirate scenite, vsushnost ste gi gledale i filmovite? <3
Demek ne ste pishele na youtube "worst movie scenes ever, so i can impress my interweb buddies with my depth knowledge for movies in general"
Treba so nekoj kriterium, barem da se mainstream filmovi, i glupi sceni vo niv, a ne nekoi iminja na filmovi na koi im se chudam i teshko mi e da gi chitam <3
Kao demek site shto gi postirate scenite, vsushnost ste gi gledale i filmovite? <3
Demek ne ste pishele na youtube "worst movie scenes ever, so i can impress my interweb buddies with my depth knowledge for movies in general"
Treba so nekoj kriterium, barem da se mainstream filmovi, i glupi sceni vo niv, a ne nekoi iminja na filmovi na koi im se chudam i teshko mi e da gi chitam <3
Секој сцена со млатење од стар кинески или амерички филм е катастрофа сама по себе. Слушаш звук на удар во дрво а на типот ногата на 1 метар од противникот.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.