Најкул место за преку ден

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
За преку ден најкул место уште од рана 1ва година ЛаПетит во Автокоманда....мераци, башка има и вајрлес. Па кај има подобро од ептен убави бои, кафе, кроасан и интернет:)

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Стандарт во ROCK Caffe :helou:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
park.......... vetre sino nebo...... drvca , zelenilo....... nisto poubavo

NexuS

hatecrew.NexuS
Член од
12 септември 2007
Мислења
59
Поени од реакции
3
Mladinski naj ubavo drva treva......zelena cisto nebo pivo narod kulirnje

Член од
9 март 2008
Мислења
184
Поени од реакции
4
За преку ден во браво буњаковец а вака додека идев во школо идев со друштво од клас во буцо или кузум незнам како се вика местото е мн. интересно праат скара:pos2: и ние у седум го отваравме сами си варевме кафе зашто газдата немаше време да ни прави кафе ја распалуваше скарата и коа ке излезевме после два часа седење сите смрдевме на скара:pos2::pos2:ама не ни беше важно зашто секогаш се собиравме големо друштзво само нашиот клас и ептен се смеевме.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Кејот на нашето мило и сакано Скопје:toe:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Мое најомилено место за преку ден ,кафенце,другарки,муабети е кеј.Поубаво нешто од да си седам у `Ања` и да си кулирам нема.Освен тоа и во парк ми е преубавоofofof:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Најубо преку ден дефнитивно парк, релаксирачки е, може и на водно или во некој од кафичиве на кеј.

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
У Фејс е доста добро и денски и навечер,посебно за луѓе ко мене на кои им е смачено од кеј и снобизам.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
На прво место дефинитивно парк..ке си понесеш со себе некое ќебенце или слично и кога ке се опружиш на трева нема да сакаш да станеш..исто преку ден добро е и во кафичите покрај кеј..Ања,Аква и останатите

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Охрид-на плажа на лежалка да си се испружиш, или во некој од тие кафичите покрај езеро уффф уживам да седам таму.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Со добро друштво било коа кафуле ќе заврши работа.
Но сепак домашна атмосфера преовладува кај мене. Си свари кафенце, пуштиш лабаво музиче, се ставаш на нет и се занимаваш. После тоа земи акустичната едно два саата занимај се со уметност, после тоа добро филмче, вечер фудбал...а бе милина.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ликвид (Охрид) нема конкуренција за преку ден.Во Скопје,почесто на кеј,но и на улица Македонија ми е убаво.На кеј не ми е важно каде се седи преку ден,само да има убав сладолед (лето),а го најдов до Ало Ало (незнам како се вика кафичот)

Kajgana Shop

На врв Bottom