Најефтин супермаркет

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.870
Поени од реакции
12.099
Не ми е јасно само зашто ги браниш кога сите дознаа дека се катастрофа од мафкети старото Кит го и ова Кит го се небо и земја
Не ги бранам само го прашав кои му се тие познати брендови што сега ги нема кога буквално се има освен свинското
Не реков за вработените дека имаат топ плата или дека држат беспрекорна хигиена

Член од
20 јануари 2025
Мислења
16
Поени од реакции
10
Не ги бранам само го прашав кои му се тие познати брендови што сега ги нема кога буквално се има освен свинското
Не реков за вработените дека имаат топ плата или дека држат беспрекорна хигиена
Па тоа сакав да ти го докажам кај таков газда кај што вработените ги третира како животни маткетите нечисти во тој маркет и да има све ќе речиш дека нема ништо а и нема вработен во маркетот да те услуже да ти каже што има и каде е наредено такви маркети наеднаш ќе пропаднат не е работата што е албанец газдата и нептун се албанци и кипер се албанци ама работат феноменално задоволни работници средени чисти маркети ти кај таков газда храна да купиш па нпормслно ќе се плашиш дали е препакувсно и од каде е донесено затоа сакав да ти кажам има све во маркетот ама исто како да нема ништо

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.672
Поени од реакции
806
Настрана свинското што не им се трошеше па го тргнаа кажи кој познат бренд го нема, дека сум бил затоа те прашувам да видам што ти фали
Ариел ,Ленор ,Персил кој квалитет го имаат што го продаваат од Турција
Мик Светиниколе гулашот сувомеснатите производи
Пелистерка ја нема киселата вода и сите други
Витаминка кечапите
Бонита бананите
Каламта маслинките
Шампињони печурки од Калцоне
Корнишни од Ди Ем
до пред некој ден го немааа Кристал зејтинот го имаа тој Косовскиот со слична амбалажа етикета како Кристал
Грчките алви
Дивела макароните шпагетите
Пријателе од почетокот редовно пазарев кај нив бидејки огромен им е хипермакретот за да го прошеташе и да испазариш мене ми требаше 2 часа
и во време кога се покачи струјата ги имаа исклучено фрижидерите тиа витрините во средишниот дел само надворешните работеа
Пиљарата секогаш имаше добра и квалитетна роба од банани кои ги спомнав ,мандарини ,портокали грозје и сл
овие се во моментов производи кои во моментов ми текнувааат
а зашто велиш дека не се трошеше свинското ?на почетокот беше во витрините кај лебот потоа го преместија во делот сега каде ги чуваат рибите за на крај целосно да ги тргнатв

Член од
20 јануари 2025
Мислења
16
Поени од реакции
10
Витаминка кечапите
Бонита бананите
Каламта маслинките
Корнишни од Ди Ем
до пред некој ден го немааа Кристал зејтинот го имаа тој Косовскиот со слична амбалажа етикета како Кристал
Грчките алви
Пријателе од почетокот редовно пазарев кај нив бидејки огромен им е хипермакретот за да го прошеташе и да испазариш мене ми требаше 2 часа
и во време кога се покачи струјата ги имаа исклучено фрижидерите тиа витрините во средишниот дел само надворешните работеа
Пиљарата секогаш имаше добра и квалитетна роба од банани кои ги спомнав ,мандарини ,портокали грозје и сл
а зашто велиш дека не се трошеше свинското ?на почетокот беше во витрините кај лебот потоа го преместија во делот сега каде ги чуваат рибите за на крај целосно да ги тргнатв
Они полека по малку неосетно убацуваат некои нови производи со сомнителен квалитет а квалитетот го избацуваат тоа го правеле да биде неосетно према муштериите самите вработени тоа го кажуваат јас ги гледам вработените веќе не пазарат кај нив ги гледам доста често стокомак и кам тоа покажува дека нешто не е во ред во тој маркет а за свинското нека се распраша убаво дали не се трошело или е некој друг проблем со инспекциите

Член од
14 август 2010
Мислења
835
Поени од реакции
553
Znaete nesto za grigos marketi ke otvaraat kaj mene naskoro pa kako se so ceni neso kakko dim stokomak ili kako vero izgor

Член од
30 август 2024
Мислења
324
Поени од реакции
1.403
Законот е внесен за шифра 47 - односно сите што се занимаваат со трговија на мало и големо.

Тоа ги фаќа малтене ... сите.

Ова за месец дена ќе падне и ќе прават нов закон и ќе дефинираат повеќе детали.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.362
Поени од реакции
8.582
Автоматски споено мислење:

Законот е внесен за шифра 47 - односно сите што се занимаваат со трговија на мало и големо.

Тоа ги фаќа малтене ... сите.

Ова за месец дена ќе падне и ќе прават нов закон и ќе дефинираат повеќе детали.
Според вторава вест што ја објавив пишува за поголемите трговци.

Aјде оние што продаваат техника повеќето имаат сајтови кај што објавуваат производи со цени бидејќи потребно им е и за онлајн купување да имаат ама маркетиве немаат.Веро има сајт Vero drive нешто безвезе а Tinex имаше E Tinex но го укинаа. Сепак до толку детално за сите производи ниеден маркет за храна и хигиена не објавува.

Единствено решение е некоја фирма тоа да го работи на веб сајт/апликација и поголемиве ланци на маркети да имат некаков пристап да ги објавуваат цените таму. Ете во Србија има сајтови Cenoteka.rs за маркети и Tehnoteka.rs за придавници за техника.

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.870
Поени од реакции
12.099
Витаминка кечапите
Бонита бананите
Каламта маслинките
Корнишни од Ди Ем
Грчките алви
Прашоците само во веро се грчки останатите сите од турција
Банани вчера земав бонита а ако гледаме така и во веро нема секад од нив
Дием гп ги нема во сите маркети а зашто не знам еве имаш на подравка докажан бренд, пробај корнишони од економик да видиш колку се добри
Дивела има не знам кај гледаш ама остај тоа и Миско има
Покрај косовскиот зејтин има и Брилијант
Ова на маредно идење со слики ке ти го поткрепам
Се фаќате буквално за глупости а не ви смета пример кипер или кам кај што имаш само по два достапни бренда од секој производ и тоа е тоа

Член од
20 јануари 2025
Мислења
16
Поени од реакции
10
Дием гп ги нема во сите маркети а зашто не знам еве имаш на подравка докажан бренд, пробај корнишони од економик да видиш колку се добри
Се фаќате буквално за глупости а не ви смета пример кипер или кам кај што имаш само по два достапни бренда од секој производ и тоа е тоа
А цените како се во Кит го спрема другите маркети

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.672
Поени од реакции
806
Пријателе јас само искоментирав за Вива Вреш маркетот кој работеше на самиот почеток кога имаше поголем број на производи кој јас како нивен клиент ги имам купувано брендови кои јас ги преферирам и кои се држат за квалитет од нив кога почнаа да ги тргаат тие производи од нивната палета мене како нивен клиент ме изгубија и се потврдува моето и самиот кажа дека ги нема дел од производите кои јас ги набројав
Кам ,Кипер ,Стокомак Вива Вреш според мене спаѓаат во маркети каде производите се со понизок квалитет од маркетите како Тинекс и Веро, тоа е мое мислење и јас имам права да го изнесам а делумно и ти ме потврди само не сакам да го навлечеш на национална база бидејки јас сум си Чаирчанец и не ми пречи да купувам во Чаир

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.870
Поени од реакции
12.099
Пријателе јас само искоментирав за Вива Вреш маркетот кој работеше на самиот почеток кога имаше поголем број на производи кој јас како нивен клиент ги имам купувано брендови кои јас ги преферирам и кои се држат за квалитет од нив кога почнаа да ги тргаат тие производи од нивната палета мене како нивен клиент ме изгубија и се потврдува моето и самиот кажа дека ги нема дел од производите кои јас ги набројав
Кам ,Кипер ,Стокомак Вива Вреш според мене спаѓаат во маркети каде производите се со понизок квалитет од маркетите како Тинекс и Веро, тоа е мое мислење и јас имам права да го изнесам а делумно и ти ме потврди само не сакам да го навлечеш на национална база бидејки јас сум си Чаирчанец и не ми пречи да купувам во Чаир
Супер оди во веро преплаќај шо да ти кажам
Автоматски споено мислење:

А цените како се во Кит го спрема другите маркети
Нешто налик на жито
веро, тинекс, рамстор и верувале или не рептил кои кога ке пораснат скаат да бидат веро се со повисоки цени
Скоро приметив во тинекс и веро битолскиот сок од портокал 119ден во кит го 99
Рептил до скоро имаа ефтина морска риба со гратис печење сега ни тоа

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.030
Поени од реакции
1.340
А што е со цената на соковите од портокал што се со толакви високи цени ? Нема портокали или што ?

Член од
20 мај 2023
Мислења
629
Поени од реакции
2.777
А што е со цената на соковите од портокал што се со толакви високи цени ? Нема портокали или што ?
Кога па имало портокали у соковите од портокал?

Kajgana Shop

На врв Bottom