Па тоа се обидувам да дознаам. Нема некој што е тука и ја има ставено за да се види. По некоја логика, би требало да е баш за таа намена добра.Znaci ne e losa za parite kako vtora klima?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Па тоа се обидувам да дознаам. Нема некој што е тука и ја има ставено за да се види. По некоја логика, би требало да е баш за таа намена добра.Znaci ne e losa za parite kako vtora klima?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ајде па ќе кажеш резултати деновиве, со здравје да си ја служиш![]()
Се чека монтер и да нека иди зима![]()
SO ZDRAVJE DA JA KORISTIS I DOLGO DA TE SLUZI KLIMATA.![]()
Се чека монтер и да нека иди зима![]()
Odlicna model Best buy za pariteGree Lomo LCLH GWH18QD-K3DNA5 ili Gree Viola GWH18RC-K3DNA3G ? Koj e podobar ? Kaj lomo ko da imat pojke specifikacii?
Дневната со кујна ми е 50-55 м2. Ми треба појака, 5.5кв
5.5kw Best buyДневната со кујна ми е 50-55 м2. Ми треба појака, 5.5кв
со здравје да си ја користиш![]()
![]()
![]()
@Strelec Дали сега господине клима експерт дозволувате да ми честитаат. Штета што некој го избришал мислењето па не можам да го цитирам
@Klima ured
@dwa
Не бев дома да кажам за монтерите, оставив на доверба но ми кажаа дека испочитувале вакумирање и останати работи што требало.
За импресии е сеуште рано и топло, на надворешна температура од 10 и внатрешна зададена 25, на ауто вентилатор дува постојано на минимум, кога ќе дојде 26 се исклучува компресорот и ја издувува температурата во него, а на 24 се вклучува повторно.
Нека стаса мерачот за потрошувачка од Али и поладни температури па да има дополнителни импресии
а цело време не се гледаа?? копирани се од google drive и во incognito ми бараше да бидам најавен.
Претходниот пост и во последниот не се гледаа додека ти пишав.а цело време не се гледаа?? копирани се од google drive и во incognito ми бараше да бидам најавен.
сега со copy link address чини, се надевам нема пак да се заеби
Пред неколку дена ги листав сервисните (лесно се наоѓаат на нет) и горе долу се многу блиски. Ломо 18 ЛЦЛХ ти е проверен и докажан модел, можеш да најдеш многу (позитивни) искуства тука на темава.Gree Lomo LCLH GWH18QD-K3DNA5 ili Gree Viola GWH18RC-K3DNA3G ? Koj e podobar ? Kaj lomo ko da imat pojke specifikacii?
Мој комшија (овој е вистински за разлика од тие измислените на Климе) грее спрат од куќа со Ломо 18 ЛЦЛХ, многу слична квадратура како твојата. Нема изолација, ПВЦ столарија, пушачи што често луфтираат...Дневната со кујна ми е 50-55 м2. Ми треба појака, 5.5кв