- Член од
- 19 декември 2014
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 735
Bas go otvoriv hrvatskiot forum i tamu gi krivat za manipulacii i strelec i toj srbinot sto se prepukuvaat tuka.Sekade se so ist stil i manipulacii.
И на други МК форуми како и неколку балкански. Јавна тајна е нивниот форумски маркетинг. Жалосно, затоа што ГРЕЕ е многу подобра фирма од што они ја претставуваат и заради кои ја замразија сите.Bas go otvoriv hrvatskiot forum i tamu gi krivat za manipulacii i strelec i toj srbinot sto se prepukuvaat tuka.Sekade se so ist stil i manipulacii.
Ниту можете да го поправите!@rusrus
Тоа што го направил некогаш Мистичен е негов печат и јас, Бранчез или Илумиус не можеме да одговараме за истото.
Не.Dali inverter klimite ARIELLI imaat Eurovent sertifikat ?
Што мислиш колку време треба грее кланот да го извади од колосек?Можеби може, нека го одблокираат Златко
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Не важи ист закон за партизани и германци , овој што го спомнуваш треба да даде софра на цел форум и да се извини
Јас бев баниран исто така, затоа што напишав контакт телефон и веб адреса од мојата фирма, а исто така и брат ми (kano му е никот), сеуште е баниран за истата причина, и тоа доооооста долго време... Во години се брои времето поминато откако баниран, не во недели или денови, во години.Еве ќе ти кажам лани во кратки црти што се случуваше. Грее имаше демек официјален профил и секоја промоција ја објавуваше во постови, незнам кој исто постираше некоја промоција од друга фирма и експресно беше избришан....
Ako mozes da objasnis koj e toj nacin na greenje dali se raboti za greenje na elektricna energija ili na gas ( plin ) ili pak za sosem drugo greenje.Јас имам и докази кои ќе потврдат дека може за исти пари да се грееш и на друг, сосема тивок и без "промаја" начин
Може, ама друг пат. А тој друг пат ќе биде оној момент кога ќе се створат услови за дискусија од тој карактер, а условите се следни:Ako mozes da objasnis koj e toj nacin na greenje dali se raboti za greenje na elektricna energija ili na gas ( plin ) ili pak za sosem drugo greenje.
POZZ
Кано мислам пишуваше за ова таму 2010 , направи срч на неговите постови, ако не е избришано ќе најдеш понешто!Ako mozes da objasnis koj e toj nacin na greenje dali se raboti za greenje na elektricna energija ili na gas ( plin ) ili pak za sosem drugo greenje.
POZZ