- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.605
- Поени од реакции
- 5.299
Ništo napamet ne pišuvam, preprošla nedela za vreme koga mene mi beše nedostapen 3-4 člena si postirale. Poradi ova i go počnav muabetov .... znači nekomu e dostapen nekomu ne e!
Celata recenica vika deka verojatno golem del od clenovite ne mozele da pristapat a ne deka poedinci bile "kazneti".Ova verojatno bilo slucajot za golem broj od clenovite, taka sto ne e deka nekoi mozele nekoi ne mozele
Ne bese celta da kazam deka ti kazuvas nesto sto ne e vistina, naprotiv deka mnozinstvoto go imale istiot problem kako i ti
Pak ke kazam verojatno nesto trgnalo na levo za vreme na nadgradbata/odrzuvanjeto pa zatoa i se javil problemot. Cesto se ima slucuvano primer da kaj mene ne e dostapen forumot a vo mkd clenovi da go gledaat bez problem (ova e poradi razlikite vo nasocuvanje na internet soobrakajot).
Na prasanjeto dali tvojot internet provajder (Telekom kako sto pisa) moze da imal uloga vo problemot bi ti rekol NE. Ama moze da ima uloga kade serverot/serverite na kajgana se hostirani i provajderot sto oni go koristat da ne ja prijavil navremeno novata adresa na ostatokot od internetot.