Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa e ok no prašanjevo mi e zošto ne e padnato za site členovi?ili ima premnogu forumdzii shto sakaat da go koristat forumov (ne samo ovaa tema tuku cel forum)
ili mashincheto na koe shto se hostira forumov e preslabo za da brka rabota (povrzano so gornata prichina)
eventualno ako kajgana chachkaat po serverite pa premostuvaat od eden na drug server neshto. drugi prichini ne gledam.
Toa e ok no prašanjevo mi e zošto ne e padnato za site členovi?
Probuvam i preku mobilen na nivnata mreža pak ne odi ili možebi deka i dvete mreži mi se na Telekom Mk!
Ništo napamet ne pišuvam, preprošla nedela za vreme koga mene mi beše nedostapen 3-4 člena si postirale. Poradi ova i go počnav muabetov .... znači nekomu e dostapen nekomu ne e!taka sto ne e deka nekoi mozele nekoi ne mozele
Izgleda te spremaat za penzija….hahahaNišto napamet ne pišuvam, preprošla nedela za vreme koga mene mi beše nedostapen 3-4 člena si postirale. Poradi ova i go počnav muabetov .... znači nekomu e dostapen nekomu ne e!
Ništo napamet ne pišuvam, preprošla nedela za vreme koga mene mi beše nedostapen 3-4 člena si postirale. Poradi ova i go počnav muabetov .... znači nekomu e dostapen nekomu ne e!
Celata recenica vika deka verojatno golem del od clenovite ne mozele da pristapat a ne deka poedinci bile "kazneti".Ova verojatno bilo slucajot za golem broj od clenovite, taka sto ne e deka nekoi mozele nekoi ne mozele![]()
Beskorisen e na greenje nad +8C nadvorešna T, nema skoro razlika od prva brzina, toa znači neupotreblivo.@tzlatko kako ja rabotis tundrata? Potocno me interesira dali e ok auto modot? Dali na odrzuvanje na auto preferira poniski ili znae nepotrebno da zalaufa na visoki brzini?
Moze i so klima, mene toa me spasi od neprakticnoto daljinsko. Jasno, treba da ima kakov/takov pogled kon klimata.Teraj spored upatstvoto, za detalite veke ne se sekavam.Кој го имаше поврзано апаратчето од али со клима, smart ir remote, со тв се поврза а со климата не може?
Јас помислив дека сум баниран нештоNišto napamet ne pišuvam, preprošla nedela za vreme koga mene mi beše nedostapen 3-4 člena si postirale. Poradi ova i go počnav muabetov .... znači nekomu e dostapen nekomu ne e!
Moze i so klima, mene toa me spasi od neprakticnoto daljinsko. Jasno, treba da ima kakov/takov pogled kon klimata.Teraj spored upatstvoto, za detalite veke ne se sekavam.
Beskorisen e na greenje nad +8C nadvorešna T, nema skoro razlika od prva brzina, toa zneupotreblivo.
Isklučivo koristam vtora i treta fiksna brzina.