@Vanlok eve denes se vidov so komsijata na
@tzlatko, vsusnost site nie sme komsii so ducani vo tetovo nad gradskiot pazar, samo sto jas sum vo drugiot del od Г hodnikot na spratot.
@tzlatko spomna deka negoviot komsija ne bil mnogu zadovolen od 12k-ta Vivax GEEI, pa ete go prasav i jas vo sto e problemot i mi gi kaza istite simptomi kako kaj mene, znaci vnatresnata edinica registrira visoki temperaturi a na nego mu e ladno ili potocno receno 4-6c poniska e temperaturata dolu. On ima i pomal izlog a interesantno e toa sto objektot ima sendvic zidovi so tervol izmedju, znaci ne e neizoliran, ama previse beton. Ona sto spomena ti so radijator da probam, sum se greel za ovie 10 godini so se, i radijator i plinsko, vo prevod se moze da te zagree ama po dosta visoka cena. Jas klimata sega si ja koristam na najaka brzina na ventilatorot i taka uspevam da go razmesuvam vozduhot i da postignuvam nekoi posakuvani temperaturi a klimata si trosi okolu 500w kogaj ce postigne
@tzlatko bi bilo pozelno da mu ja namestis klimata na komsijata na "I Feel" bidejci on i ne znae sto e toa, da se vidi dali ce pomogne toa, ako da, togas ce poracam i jas takvo daljinsko bidejci ako e tocno
@Strelec sto go kaza toa kolku sto svativ samo daljinsko mi treba so I Feel funkcija a vo vnatresnata edinica vece e implementirana taa opcija
http://www.ebay.com/itm/121339370296?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
@
Juventino_ng
So sreca da se koristis, samo za po mene preplatena spored mocta sto ja isporacuva. Trebase da se vratis nanazad vo ovaa tema i da go rascitas
@Sass bidejci on ima najdobra usporedba pomedju vivax gexi i suzumi+ 16ka. Mene toa negovo mislenje mi e dlaboko vrezano vo glava
Ti si poadjal od toa deka klimata mora brend da bide sto e dosta ispravno, toa znaci sigurnost i pouzdanost AMA sto ako kako nego tacnata ja odmrznuvas so legin i topla voda? a i dvajcata ste platile za suzumi+ dosta pari, a nekoj so gree change siba bez problemi zasto ima greac na tacna?
http://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-168#post-6190777