Најекономично греење и ладење

Член од
8 октомври 2015
Мислења
34
Поени од реакции
29
WiFi modulot ja sam si go montirav i sam mu napraviv seting raboti odlicno , inaku za montaza na nego mora od vnatresata edinica da se simne plastika i da se povrze kabelot na mb plocata , i kaj mene ne go donesoa a mislam deka ne znaea

Член од
4 октомври 2019
Мислења
556
Поени од реакции
1.091
Cela slika si ja zarotiral horizontalno
Eve kako treba da bide
Прегледај го приврзокот 220751
Vazno predo kako Audi R8 ne se slisa nisto ni vnatre ni nadvor
Автоматски споено мислење:

WiFi modulot ja sam si go montirav i sam mu napraviv seting raboti odlicno , inaku za montaza na nego mora od vnatresata edinica da se simne plastika i da se povrze kabelot na mb plocata , i kaj mene ne go donesoa a mislam deka ne znaea
Da taka nekako rekoa i oni, ne znaele ke pratile drug sto znael, ist princip da da se slimne plastikata i da se povrze kabelot. Mladi decka 24 25 godini strumicka firma ja montiraa tocno 3 casa

Член од
8 октомври 2015
Мислења
34
Поени од реакции
29
Da nema nekoj info koj tip na kompresor ima ovoj model na daikin (FTXF50-A) ja barav ama ne najdov na nieden sajt ili forum

Vazno predo kako Audi R8 ne se slisa nisto ni vnatre ni nadvor

Da taka nekako rekoa i oni, ne znaele ke pratile drug sto znael, ist princip da da se slimne plastikata i da se povrze kabelot. Mladi decka 24 25 godini strumicka firma ja montiraa tocno 3 casa
Kaj mene nadvoresnata ne se slusa epten mala bucavost , a vnatre ne e bas najtivka , moze deka malku vreme rabotese 1h koga ja montiraa ja testirav i od togas ne sum ja vklucil

Член од
4 октомври 2019
Мислења
556
Поени од реакции
1.091
Da nema nekoj info koj tip na kompresor ima ovoj model na daikin (FTXF50-A) ja barav ama ne najdov na nieden sajt ili forum

Kaj mene nadvoresnata ne se slusa epten mala bucavost , a vnatre ne e bas najtivka , moze deka malku vreme rabotese 1h koga ja montiraa ja testirav i od togas ne sum ja vklucil
[/QUnadvor e skoto bezcujna a vnatre pravi nrkoj zvuk ama samo duvanjeto se osekja sega ja pustiv 25 stepana vednas se zagrea... Jas sum so aluminium prozorci od 99 godina ke gi menam vo sledna prilika ke vidime kako ke bidam so ovie prozorci na -5'-10 ima edna nedela sekako faka vo gevgelija koga e najstudeno

Член од
2 јануари 2012
Мислења
234
Поени од реакции
281
ke nemas ti zima vo gevgelija... samo ne znam kako stoite so vetrot... bogdanci znae da te odnese :D

Член од
4 октомври 2019
Мислења
556
Поени од реакции
1.091
ke nemas ti zima vo gevgelija... samo ne znam kako stoite so vetrot... bogdanci znae da te odnese :D
Ima 1-2 nedeli do -5 retko -10 togas zavrnuva sneg ama ima ogromen veter duva mnogu. Imav opcija da ja stavam na sever cisto mi bese zidot ama ke bide non stop na senka klimata no se resiv za jug malce ja stianav kaj prozorot kaj sto nema veter a i sonce ke ja pece po celi denovi

Член од
6 јуни 2017
Мислења
110
Поени од реакции
203

Swing compressor
Prebaraj na you tube

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Член од
7 декември 2015
Мислења
195
Поени од реакции
544
Trosat klimite kaj Vas?! :) 22 ifeel..
Hansol -20.. Da ne prasa “Lepi” najubavio so klima e.. 54EF114E-9CA7-41CF-A527-C76BB9F46AD4.jpeg 51FE02C7-DDEA-450F-A720-4411A6B82184.jpeg
poz

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1

Kajgana Shop

На врв Bottom