Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da ja kupam slednava klima T.S.T. LOMO CH12, za spalna soba 12m2, dali e solidna klima nekoj so sovet, nekoj ako ja ima ili koristi ?

Naopacki e tolku li negledate, Daikinj treba da pisuva od desnata strana, a vaka e Naopacki, nosacite se odozdola, i kondenzot ide nadole
Eve ja na @teknuvalo111
15722726660345430941773143488634.jpg
Eve i zumirano NIKIAD :D
1.jpg
A eve ja na @bulipilot
20181014_175201.jpg
20181010_175855.jpg

Последно уредено:
Naopacki e tolku li negledate, Daikinj treba da pisuva od desnata strana, a vaka e Naopacki, nosacite se odozdola, i kondenzot ide nadole
Eve ja na @teknuvalo111
Прегледај го приврзокот 220738
A eve ja na @bulipilot
Прегледај го приврзокот 220739
Прегледај го приврзокот 220740
da samo wireless ne stavija ke praTile nekoj sto znael i ne mi stavija crevo za vodata sto istekuva ne nosele so niv. Naopaku sum ja stavil jas slikata

WiFi modulot ja sam si go montirav i sam mu napraviv seting raboti odlicno , inaku za montaza na nego mora od vnatresata edinica da se simne plastika i da se povrze kabelot na mb plocata , i kaj mene ne go donesoa a mislam deka ne znaea

Cela slika si ja zarotiral horizontalno
Eve kako treba da bide
Прегледај го приврзокот 220751
Vazno predo kako Audi R8 ne se slisa nisto ni vnatre ni nadvor
Автоматски споено мислење:

WiFi modulot ja sam si go montirav i sam mu napraviv seting raboti odlicno , inaku za montaza na nego mora od vnatresata edinica da se simne plastika i da se povrze kabelot na mb plocata , i kaj mene ne go donesoa a mislam deka ne znaea
Da taka nekako rekoa i oni, ne znaele ke pratile drug sto znael, ist princip da da se slimne plastikata i da se povrze kabelot. Mladi decka 24 25 godini strumicka firma ja montiraa tocno 3 casa

Da nema nekoj info koj tip na kompresor ima ovoj model na daikin (FTXF50-A) ja barav ama ne najdov na nieden sajt ili forum

Vazno predo kako Audi R8 ne se slisa nisto ni vnatre ni nadvor

Da taka nekako rekoa i oni, ne znaele ke pratile drug sto znael, ist princip da da se slimne plastikata i da se povrze kabelot. Mladi decka 24 25 godini strumicka firma ja montiraa tocno 3 casa
Kaj mene nadvoresnata ne se slusa epten mala bucavost , a vnatre ne e bas najtivka , moze deka malku vreme rabotese 1h koga ja montiraa ja testirav i od togas ne sum ja vklucil

Da nema nekoj info koj tip na kompresor ima ovoj model na daikin (FTXF50-A) ja barav ama ne najdov na nieden sajt ili forum

Kaj mene nadvoresnata ne se slusa epten mala bucavost , a vnatre ne e bas najtivka , moze deka malku vreme rabotese 1h koga ja montiraa ja testirav i od togas ne sum ja vklucil
[/QUnadvor e skoto bezcujna a vnatre pravi nrkoj zvuk ama samo duvanjeto se osekja sega ja pustiv 25 stepana vednas se zagrea... Jas sum so aluminium prozorci od 99 godina ke gi menam vo sledna prilika ke vidime kako ke bidam so ovie prozorci na -5'-10 ima edna nedela sekako faka vo gevgelija koga e najstudeno

ke nemas ti zima vo gevgelija... samo ne znam kako stoite so vetrot... bogdanci znae da te odnese :D

ke nemas ti zima vo gevgelija... samo ne znam kako stoite so vetrot... bogdanci znae da te odnese :D
Ima 1-2 nedeli do -5 retko -10 togas zavrnuva sneg ama ima ogromen veter duva mnogu. Imav opcija da ja stavam na sever cisto mi bese zidot ama ke bide non stop na senka klimata no se resiv za jug malce ja stianav kaj prozorot kaj sto nema veter a i sonce ke ja pece po celi denovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom