Dojde daikinot posle 21 den. Eve ja montazata konecno. Malku e tesno nad prozorot a nadvor malki ostana nepokriena stavena e na jug sonce ke ja pece vo gevgelija
Dojde daikinot posle 21 den. Eve ja montazata konecno. Malku e tesno nad prozorot a nadvor malki ostana nepokriena stavena e na jug sonce ke ja pece vo gevgelijaПрегледај го приврзокот 220719
Dojde daikinot posle 21 den. Eve ja montazata konecno. Malku e tesno nad prozorot a nadvor malki ostana nepokriena stavena e na jug sonce ke ja pece vo gevgelijaПрегледај го приврзокот 220719
Naopacki e tolku li negledate, Daikinj treba da pisuva od desnata strana, a vaka e Naopacki, nosacite se odozdola, i kondenzot ide nadole
Eve ja na @teknuvalo111
Eve i zumirano NIKIAD
A eve ja na @bulipilot
da samo wireless ne stavija ke praTile nekoj sto znael i ne mi stavija crevo za vodata sto istekuva ne nosele so niv. Naopaku sum ja stavil jas slikata
da samo wireless ne stavija ke praTile nekoj sto znael i ne mi stavija crevo za vodata sto istekuva ne nosele so niv. Naopaku sum ja stavil jas slikata
WiFi modulot ja sam si go montirav i sam mu napraviv seting raboti odlicno , inaku za montaza na nego mora od vnatresata edinica da se simne plastika i da se povrze kabelot na mb plocata , i kaj mene ne go donesoa a mislam deka ne znaea
WiFi modulot ja sam si go montirav i sam mu napraviv seting raboti odlicno , inaku za montaza na nego mora od vnatresata edinica da se simne plastika i da se povrze kabelot na mb plocata , i kaj mene ne go donesoa a mislam deka ne znaea
Da taka nekako rekoa i oni, ne znaele ke pratile drug sto znael, ist princip da da se slimne plastikata i da se povrze kabelot. Mladi decka 24 25 godini strumicka firma ja montiraa tocno 3 casa
Vazno predo kako Audi R8 ne se slisa nisto ni vnatre ni nadvor
Автоматски споено мислење:
Da taka nekako rekoa i oni, ne znaele ke pratile drug sto znael, ist princip da da se slimne plastikata i da se povrze kabelot. Mladi decka 24 25 godini strumicka firma ja montiraa tocno 3 casa
Kaj mene nadvoresnata ne se slusa epten mala bucavost , a vnatre ne e bas najtivka , moze deka malku vreme rabotese 1h koga ja montiraa ja testirav i od togas ne sum ja vklucil
Da nema nekoj info koj tip na kompresor ima ovoj model na daikin (FTXF50-A) ja barav ama ne najdov na nieden sajt ili forum
Автоматски споено мислење:
Kaj mene nadvoresnata ne se slusa epten mala bucavost , a vnatre ne e bas najtivka , moze deka malku vreme rabotese 1h koga ja montiraa ja testirav i od togas ne sum ja vklucil
[/QUnadvor e skoto bezcujna a vnatre pravi nrkoj zvuk ama samo duvanjeto se osekja sega ja pustiv 25 stepana vednas se zagrea... Jas sum so aluminium prozorci od 99 godina ke gi menam vo sledna prilika ke vidime kako ke bidam so ovie prozorci na -5'-10 ima edna nedela sekako faka vo gevgelija koga e najstudeno
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.