Најекономично греење и ладење

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
А може и цената да отишла нагоре?
Ај ќе прашам дали имало попуст додадено во цената, понудата беше во Септември

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Taa LN nevredi i poslaba e i za dilerov Mdeni sto sega bi ti ja upikal glatko kako ista, a za sebe zemal FH.
Citase ovde?
https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-1566#post-8576453

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
Taa LN nevredi i poslaba e i za dilerov Mdeni sto sega bi ti ja upikal glatko kako ista, a za sebe zemal FH.
Citase ovde?
https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-1566#post-8576453
Поентата беше цената на климата, не за упикување на клими од други членови. Инаку цената била со 20% попуст.

Само да додадам дека тогаш и мдени беше за ФХ меѓутоа климата ја немаше на лагер и е прекинато производството на истата (информација од Енергија мислам дека се викаше фирмата).

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Auuuu pa ova oni zivi gi fatile :)) ova treba na sekoi dest stranici da se pusta za da ne se dovedat novite clenovi vo zabluda sa gi poslusaat tuka posocenite likovi)
Ау јака ствар ги фатиле, констатираа дека сите(за сите профили) од иста ИП пишува(ат), ама работата заврши со: дечки дајте чесен збор дека не сте ист човек со повеќе профили и да сте ми живи и здрави!
Со повторувањето на ова само ќе потврдуваме дека македончето е потрошна роба, поарно нека си остане заборавено:popce:

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Поентата беше цената на климата, не за упикување на клими од други членови. Инаку цената била со 20% попуст.

Само да додадам дека тогаш и мдени беше за ФХ меѓутоа климата ја немаше на лагер и е прекинато производството на истата (информација од Енергија мислам дека се викаше фирмата).

Kolku sto "mislis" tolku i ke kjaris...na Bitpazar so 25% idat LN , da ti najdam edna ako sakas.

Член од
7 декември 2015
Мислења
195
Поени од реакции
544
Eden vic i za tebe
Vozel mujo nakaj germanija,i mu se javuva haso, i mu vika pazi mujo javija na tv deka nekoj ludak vozi u obratna nasoka.
Mujo:Ne e eden ludak haso,100 se!

Imaj ubava vecer
Жалам што не го разбираш тоа што кажав...Јас кажав парабола,а не виц...Тоа што не знаеш што е тоа зборува за твојата едуцираност и она слепило за кое зборував а постои кај голем број од членовите на темата...Како и да е во контекст на твојот Виц јас веќе излегов од автопатот(темата) на првиот излез,иако не возев во погрешна насока, но еве гледам како возиш ти а зад тебе и други во погрешна насока..Не коментирам повеќе, се надевам дека сите ќе го преживеете судирот кој е неминовен!

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Хиперинвертер од највисока класа од Мицубиши, дополнето со еуровент резултат за пример. Каква да биде? :)

Lepi koa ednas si kazal sve sto treba da se kaze za LN, a kazanata ne se menuva ako imas i drzis do principi...osven ako ne si nastran pa go vtris zadnikot kako sto dilerot ke ti naredi.[DOUBLEPOST=1547761881][/DOUBLEPOST]
50 бона.
Коста, ЛН-то (Амбер нордик 3.5) од Бит пазар ти ми го понуди

Amber Nordik 3,5 sum ti ponudil?
50k i e AmberNordik3,5, za tebe e 60k so popust od Energija, mislam tolku e tamu.
LN-60 treba da platis za da dobies Amber3,5 monteru, ama takvi budali nema da najdete.
Ti ke bides prviot.
Ako Amberot za Srbija e Top klima koja zadaje udarce, i za 60k ke razmislam dali da ti ja dadam

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.615
Поени од реакции
11.671
Дијаграми, скринови, снег до колена итн итн
и што? пак кинез си е кинез и ке цвета продажба у сиромашни земји, сосема нормално
иначе сериозна фирма пред да продава нешо праи истражувања и го понудува она од кое има потреба пазарот
ама нордик клима у мк? -20с? -30с? хахахаха
па уште манипулација на незналиците, перење на мозок, ке смрзнеле, немало да им греаат...

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351

Lepi koa ednas si kazal sve sto treba da se kaze za LN, a kazanata ne se menuva ako imas i drzis do principi...osven ako ne si nastran pa go vtris zadnikot kako sto dilerot ke ti naredi.[DOUBLEPOST=1547761881][/DOUBLEPOST]
Amber Nordik 3,5 sum ti ponudil?
50k i e AmberNordik3,5, za tebe e 60k so popust od Energija, mislam tolku e tamu.
LN-60 treba da platis za da dobies Amber3,5 monteru, ama takvi budali nema da najdete.
Ti ke bides prviot.
Ako Amberot za Srbija e Top klima koja zadaje udarce, i za 60k ke razmislam dali da ti ja dadam
Да бит пазарска ЛН - амбер нордик ми понуди.
Не знам колку е во Енергија не ме ни интересира, не ме ни интересираат бит пазарски клими.

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
Дијаграми, скринови, снег до колена итн итн
и што? пак кинез си е кинез и ке цвета продажба у сиромашни земји, сосема нормално
иначе сериозна фирма пред да продава нешо праи истражувања и го понудува она од кое има потреба пазарот
ама нордик клима у мк? -20с? -30с? хахахаха
па уште манипулација на незналиците, перење на мозок, ке смрзнеле, немало да им греаат...
Pisi i go istovo...na Kate smrznatata
Tebe mozokot ni peralna na centrifuga ne ti go oprava.

Kajgana Shop

На врв Bottom