Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
A be demagog
Za nekogo (Mdeni) i dvete pak se isti, oti imale ist Eurovent...ama ovaa 500 evra poskapava so kineski kompresor tesko da potrae isto.
ЛН35 знам дека има разлика во цена според бојата, не знам што цело време збориш дека климата е 90000 кога цената варира според бојата. Јас имав понуда од 64.000 за ЛН-то бела боја, тоа е разлика од 50 не 500еу ...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ЛН35 знам дека има разлика во цена според бојата, не знам што цело време збориш дека климата е 90000 кога цената варира според бојата. Јас имав понуда од 64.000 за ЛН-то бела боја, тоа е разлика од 50 не 500еу ...

Ne ne dupi 79k e najeftinata verzija-belata, 20% popust moze monter da ima popust ili diler, ili stvarno-realno nevredi 80k i ima nabildana cena zaradi markata.
Screenshot_20190117-201037.png

Ne ne dupi 79k e najeftinata verzija-belata, 20% popust moze monter da ima popust ili diler, ili stvarno-realno nevredi 80k i ima nabildana cena zaradi markata.
Прегледај го приврзокот 203207
А може и цената да отишла нагоре?
Ај ќе прашам дали имало попуст додадено во цената, понудата беше во Септември

Koj saka neka kupuva sto saka, negova rabota. Samo neka ne mi kazuvaaat veke prikaski za brendovi. Tie prikaski umrea veke nasekade, ne samo kaj nas. Raduvajte se sto nekoj go donese GREE kaj nas i ovozmozi da se kupi klima ured so super kvalitet za super cena.[DOUBLEPOST=1547755730][/DOUBLEPOST]Taman ke se smirat malce strastite i naednas niknuvat pacienti ednakvi na Klime. A be da se nemalo raat od "strucnjaci".[DOUBLEPOST=1547755891][/DOUBLEPOST]100 pati vi kazav, i pak ke povtoram. Koga Mitsu/Toshiba/Daikin ke donesat klimi Made in Japan, za pristojna cena, sekoja cest. Se dodeka gi stancaat vo Gree ili Midea, ke si kupam GREE ili Midea.
Nema veke ovci za sisanje, ako nekoi se uste sakat da bidat ovci za sisanje, SO SREKA NEKA IM E.[DOUBLEPOST=1547755944][/DOUBLEPOST]A za OEM brendcinja da ne kazuvam, jasna e rabotata.

Последно уредено:
А може и цената да отишла нагоре?
Ај ќе прашам дали имало попуст додадено во цената, понудата беше во Септември

Taa LN nevredi i poslaba e i za dilerov Mdeni sto sega bi ti ja upikal glatko kako ista, a za sebe zemal FH.
Citase ovde?
https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-1566#post-8576453

Taa LN nevredi i poslaba e i za dilerov Mdeni sto sega bi ti ja upikal glatko kako ista, a za sebe zemal FH.
Citase ovde?
https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-1566#post-8576453
Поентата беше цената на климата, не за упикување на клими од други членови. Инаку цената била со 20% попуст.

Само да додадам дека тогаш и мдени беше за ФХ меѓутоа климата ја немаше на лагер и е прекинато производството на истата (информација од Енергија мислам дека се викаше фирмата).

Auuuu pa ova oni zivi gi fatile :)) ova treba na sekoi dest stranici da se pusta za da ne se dovedat novite clenovi vo zabluda sa gi poslusaat tuka posocenite likovi)
Ау јака ствар ги фатиле, констатираа дека сите(за сите профили) од иста ИП пишува(ат), ама работата заврши со: дечки дајте чесен збор дека не сте ист човек со повеќе профили и да сте ми живи и здрави!
Со повторувањето на ова само ќе потврдуваме дека македончето е потрошна роба, поарно нека си остане заборавено:popce:

Поентата беше цената на климата, не за упикување на клими од други членови. Инаку цената била со 20% попуст.

Само да додадам дека тогаш и мдени беше за ФХ меѓутоа климата ја немаше на лагер и е прекинато производството на истата (информација од Енергија мислам дека се викаше фирмата).

Kolku sto "mislis" tolku i ke kjaris...na Bitpazar so 25% idat LN , da ti najdam edna ako sakas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom