L
lleeoo
Гостин
A seka FH koga ja nema e super klima a. Pa normalno deka e koj neveruva bujrum kaj mensekako mnogu poeftina izrabotka od FH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A seka FH koga ja nema e super klima a. Pa normalno deka e koj neveruva bujrum kaj mensekako mnogu poeftina izrabotka od FH
A be demagogA seka FH koga ja nema e super klima a. Pa normalno deka e koj neveruva bujrum kaj men
ЛН35 знам дека има разлика во цена според бојата, не знам што цело време збориш дека климата е 90000 кога цената варира според бојата. Јас имав понуда од 64.000 за ЛН-то бела боја, тоа е разлика од 50 не 500еу ...A be demagog
Za nekogo (Mdeni) i dvete pak se isti, oti imale ist Eurovent...ama ovaa 500 evra poskapava so kineski kompresor tesko da potrae isto.
Ne ne dupi 79k e najeftinata verzija-belata, 20% popust moze monter da ima popust ili diler, ili stvarno-realno nevredi 80k i ima nabildana cena zaradi markata.ЛН35 знам дека има разлика во цена според бојата, не знам што цело време збориш дека климата е 90000 кога цената варира според бојата. Јас имав понуда од 64.000 за ЛН-то бела боја, тоа е разлика од 50 не 500еу ...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

А може и цената да отишла нагоре?Ne ne dupi 79k e najeftinata verzija-belata, 20% popust moze monter da ima popust ili diler, ili stvarno-realno nevredi 80k i ima nabildana cena zaradi markata.
Прегледај го приврзокот 203207
Nesto mi se zakanuvas?Bojkot za vakvi "strucnjaci" novorodeni. Od kaj niknavte tolku. Gledaj si za bugarski pasosi i uzivaj.[DOUBLEPOST=1547755250][/DOUBLEPOST]
A be murto ili kurto, ne ti doaga pamet tebe.
Taa LN nevredi i poslaba e i za dilerov Mdeni sto sega bi ti ja upikal glatko kako ista, a za sebe zemal FH.А може и цената да отишла нагоре?
Ај ќе прашам дали имало попуст додадено во цената, понудата беше во Септември
Поентата беше цената на климата, не за упикување на клими од други членови. Инаку цената била со 20% попуст.Taa LN nevredi i poslaba e i za dilerov Mdeni sto sega bi ti ja upikal glatko kako ista, a za sebe zemal FH.
Citase ovde?
https://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-1566#post-8576453
Хиперинвертер од највисока класа од Мицубиши, дополнето со еуровент резултат за пример. Каква да биде?A seka FH koga ja nema e super klima a. Pa normalno deka e koj neveruva bujrum kaj men

Hahahahaha....sto placko ke bese......hahahaha.Nesto mi se zakanuvas?
Ау јака ствар ги фатиле, констатираа дека сите(за сите профили) од иста ИП пишува(ат), ама работата заврши со: дечки дајте чесен збор дека не сте ист човек со повеќе профили и да сте ми живи и здрави!Auuuu pa ova oni zivi gi fatile) ova treba na sekoi dest stranici da se pusta za da ne se dovedat novite clenovi vo zabluda sa gi poslusaat tuka posocenite likovi)

Bekni be...ke mi snema lenta.Nesto mi se zakanuvas?
Kolku sto "mislis" tolku i ke kjaris...na Bitpazar so 25% idat LN , da ti najdam edna ako sakas.Поентата беше цената на климата, не за упикување на клими од други членови. Инаку цената била со 20% попуст.
Само да додадам дека тогаш и мдени беше за ФХ меѓутоа климата ја немаше на лагер и е прекинато производството на истата (информација од Енергија мислам дека се викаше фирмата).