Ајде пак кај мене дојде )) идеме пак.ПРИ ДЕФРОСТ АЕРИ НЕ ДУВА ЛАДНО АМБЕРОТ ДУВА ЛАДНО ПРИ ДЕФРОСТ. јас ја имав ама сега имам јапанац спие митсу ради ко саат. Корисничко искуство .Zapamti ti mali so ne si ni videl kako raboti a na site im gi predlagas, duva ladno od prva raka kazano. Ja citam realni korisnici a za Vivax ne bi rabotel ni pod razno, zasto kanti na luge da prodavam nemam obraz da gi prevaram. Vie od Vivax na site ovie ke im kazete sto ako ne ova...."Normalno" e taka da raboti.....normalno e samo za vas nenormalnite
Прегледај го приврзокот 199755
Edino care e da te vrabotat vo gree,samo kaj nivnite vraboteni great dobro klimiveGree hansol клима нема недела дена како е купена се гаси сама работи 15 минути и се гаси трепери сонцето после 10 минути пак продужи и така у круг, смрзнав у пм. работеше добро овие денови баш денес се заеба. Помош??
Slikaj dalinskoto brat, da vidime kako ja drzis klimata namestena.Gree hansol клима нема недела дена како е купена се гаси сама работи 15 минути и се гаси трепери сонцето после 10 минути пак продужи и така у круг, смрзнав у пм. работеше добро овие денови баш денес се заеба. Помош??
Како можеш да живееш без да знаеш колку ти модулира климата, колку дефрости прави во денот и колку троши.Ај не можете секој ден да мерите и овде да постирате.
Јас не гледам и најважно ми е дома да е постигната температурата на која ни е најудобно. Колку ќе платам сеедно ми е и не штедам и не затворам врати.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
valjda u navodnici planirase da go stavish tekstov...Како можеш да живееш без да знаеш колку ти модулира климата, колку дефрости прави во денот и колку троши.
Не можам да те разберам, па која е твојата сврха на животот?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Не ај ќе гледам секој саат што прават климите и на колку има дефрости. Важно температурата е таа што ни одговара, а и сметките.Како можеш да живееш без да знаеш колку ти модулира климата, колку дефрости прави во денот и колку троши.
Drugarov ako ne sledel kako shto sledi, nemal da zaprimeti deka orethodniot Hansol mu bil defekten. Taka da dobro e da si znaes kako rabotat klimitr za da mozis da zaprimetis ako neshto ne e vo red.Како можеш да живееш без да знаеш колку ти модулира климата, колку дефрости прави во денот и колку троши.
Нормално е, не се секирај. Когавлажноста на воздухот е голема ( врне дожд, паѓа снег ), а температурата на воздухот е околу -2, -3 до +2 или 3 степени голема е веројатноста уредот да прави дефрост. И моите уреди правеа дефрост- врнеше снег.Луѓе здраво, да ве прашам дали е нормално да ми прави defrost климава на овие температури? Се работи за Vivax aeri моделот.
Sent from my iPhone using Tapatalk