stormspeaker
Бекрија
Го изглеав Argo на тапа снимка со прилепен јапонски(?) титл и си ветив дека никад повеќе, дури и коа ќе ми кажат “ама драма филм4е е, не ти е битен толку квалитетот на снимката“. Битен е. Секогаш!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се двотарифни, разликуваат.Сакам да ве прашам,дали оние старите мерачи за потрошена ел енергија разликуваат евтина или скапа струја??За стари ел мерачи зборувам за оние со подвижната лента на нив и аналогните бројки

Грешка си.Кога и да го прочитам Django Unchained ми иде да кажам Џанго пуца први![]()
20. Затоа што воа тај простор каде што ќе стои шпоретот не планирам да ставам радијатори,само во другата соба и во малиот ходник,тоа некаде би ме фатело 20 до 25 метри квадратни20 ili 200 m^3 ?
А како да дознаам колку тарифен ми е бројачот?Ако се двотарифни, разликуваат.
А како да дознаам колку тарифен ми е бројачот?
абе "цена/перформанси" најубави рипови се оние 720p околу 2 - 2.5GB... во споредба со оние 4.5- 6.5 GB 720p дали 10% се забележува разлика без разлика (omg wording) дали си на монитор/телевизор... добро освен за 50 инчни![]()
Некој тежок мокјументарецБене, шо планираш да гледаш наредно?![]()

Па глеј го овој и после праи му се фраер зашто овој сигурно го нема глеаноГо зезав Плух, не е дека сум доволно луд да ги гледам неговите мокјументарци
Фала во секој случај![]()

За тебе изгледа само YIFY и сличните постојат. Они ептен штедат и воопшто не го одобрувам таквото енкоудирање освен за оние кои се ептен ограничени со нет и/или немаат поима од просечен квалитет.
Пробај пушти ги на телевизор и ќе биде бранко коцкица. Дури и на монитор се познаваат коцкиците ако си на ~метар оддалечен.
Уште ништо не ми спомнал
Морав да сменам аватар за да одбележам 10.000 лајкови и за да ги подржам нашите ракометари со нов аватара и башк ми се здосади од стариот па мора малце промена
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 14:33 ---
YOU ARE TEARING TOKYO APART GOJIRA !![]()
I can't wait to see him asking Godzilla about his sex life.