Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
абе "цена/перформанси" најубави рипови се оние 720p околу 2 - 2.5GB... во споредба со оние 4.5- 6.5 GB 720p дали 10% се забележува разлика без разлика (omg wording) дали си на монитор/телевизор... добро освен за 50 инчни :D

Јас па дали дека бев ептен уморен додека го гледав, не забележав ништо комично во филмот. Ќе мора пак да го гледам изгледа. :D
Не е за сите филмот :)

Некој тежок мокјументарец :D
King Kelly, филм за надежната младина, не е тежок, 55 кила, многу јак почеток има за машката популација :D ...

Плус неколку нови солидни помалку спомнувани што поминаа квалификации кај мене: Polisse, The Angels' Share, Ruby Sparks, I Wish, Detachment, Wild Bill.

:) Кинг Кели е ко мокјументари ама не е тежок филм, другиве се онака предлози за поширокиот форум:).
Го зезав Плух, не е дека сум доволно луд да ги гледам неговите мокјументарци :)

Фала во секој случај :D

Па глеј го овој и после праи му се фраер зашто овој сигурно го нема глеано:)
Не гледам мокјументари филмови и не може да ми се прави фраер кога сигурно ни филмовите на Нолан не ги сфаќа :D

мкв формат - 720п- не е никогаш над 800мб , дури и 1080п тешко да е над 2 гига.
За тебе изгледа само YIFY и сличните постојат. Они ептен штедат и воопшто не го одобрувам таквото енкоудирање освен за оние кои се ептен ограничени со нет и/или немаат поима од просечен квалитет.
Пробај пушти ги на телевизор и ќе биде бранко коцкица. Дури и на монитор се познаваат коцкиците ако си на ~метар оддалечен.

(Ziyi Zhang :love: )
...од снимањето на The Grandmaster(s)...ќе го отвори Берлинале на 7-ми февруари...новиот филм за Ip Man ...Кaр Ваи е претседател на жирито...и...тоа

btw oscars suck!

Не е. :)
Јас сепак мислам дека бев ептен уморен. :P
Филмот пука од црн хумор и ремет за акционите филмови со дупките во приказните. Сцената со Виетнамецот на крајот е врв, побесмислено не може да биде. И тоа кога ќе го упукаат Пс.01 во чело а овој не умира ко да е Оливија од Фринџ... :)

dragonsky си ја сменил Ане на аватар? Ио не вршеше притисок врз тебе да ја вратиш сликата назад или уште не приметил? :icon_mrgr:

dragonsky си ја сменил Ане на аватар? Ио не вршеше притисок врз тебе да ја вратиш сликата назад или уште не приметил? :icon_mrgr:
Уште ништо не ми спомнал :D
Морав да сменам аватар за да одбележам 10.000 лајкови и за да ги подржам нашите ракометари со нов аватар :D а и башк ми се здосади од стариот па мора малце промена :)
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 14:33 ---

YOU ARE TEARING TOKYO APART GOJIRA ! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom