@murto
Ti znam deka mi kaza za izolacijata beat, ama jas ti kazav nekolku pati deka pari za toa nemav, a ako uspeev nekako da dogovoram izolacija, ke nemav pari za da grupam grejni tela za naredna godina i pak ke bev na isto. Izolacija ke stavam, toa e sledno, ama izvini jas pak nemozam da te razberam kako ke mozev da se toplam samo so toa shto ke imav izolacija. Jas radi toa shto mnogu lugje mi rekovte za izolacijata i kolku e taa vazna, odma viknav covek da mi napravi ponuda, pravam planovi sega od levo i desno da vo najkratok mozen rok go resham i toa. Ama ke mi izvinis i ti brat, ne mi e gola kukjava pa sega da se pritresuvam neshto mnogu.
Problemot so spalnata e tehnicki i ke go resham, a zgora na toa nikogas vo zivot ne e greena taa soba kako treba, zidovite ladni, se vo nea ladno, i jas sakam za neceli 48 casa se da e perfektno. Ova snoshti vi kazav prvicnite merenja, eve denes mnogu podobro se odnesuva klimata, temperaturata e mnogu povekje izednacena niz sobata, klimata si postignuva temperatura i si namaluva na jacina na rabota, a snoshti isto taka super beshe.
Ushte ednas ti kazuvam, sleden cekor e izolacija ama edna od mozebi najgolemite pricini zoshto ne staviv prvo sega izolacija zatoa shto sakam ako se pravi, da se pravi cela kukja, a ne samo mojot sprat, a moite vo momentov voopshto nemaat tolku pari za da ucevstvuvaat za nivniot del pa odlucivme deka ne e voopshto strashno malku da se pocheka.
A 2 merachi porachav bidejki niz cel Ohrid nemase, pa rekov da si imam dva, shto znam mozebi tatko mi ke saka za nego pa ke mu go ostavam nemu.
Ti znam deka mi kaza za izolacijata beat, ama jas ti kazav nekolku pati deka pari za toa nemav............KOLKU PARI KOSTA TOA "BRAT", IMAS LI DOBIENO PONUDA???????
A 2 merachi porachav bidejki niz cel Ohrid nemase, pa rekov da si imam dva, shto znam mozebi tatko mi ke saka za nego pa ke mu go ostavam nemu - KE ZEMESE 1 MERAC, KE IZMERESE KAJ TEBE 1 NEDELA, PA KE MU GO DADESE NEGO
Racionalnost mu fali na Makedonecot, zatoa stalno "nemame". Frlas pari za glupost, a nemas pari za osnovna rabota. Da ne ti popuvam, golem si, zenet covek, a i da ne se povtoruvam, ama na forum ne se resavaat problemi. Mozes da procitas i da doznaes korisnicko iskustvo i nisto poveke.
Eve jas doznav deka firmata sto ti mestela ne bi ja viknal nikogas.
Imas solidna firma od Ohrid za greenje, ama da ne ti pravam jadovi, opravajte se i barajte "caki".
Prasaj si soliden covek konkretno za sovet, sto on bi napravil, @tzlatko kako primer ke go navedam, i ne lutaj veke zosto tones se podlaboko