- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.488
- Поени од реакции
- 11.440
не бе неееОва како официјален преставник на Грее МК го кажуваш? Дали е ова официјален одговор?
он само ви фи користи нивно
Sent from my iPhone using Tapatalk
не бе неееОва како официјален преставник на Грее МК го кажуваш? Дали е ова официјален одговор?
Jas sum vo kuka, otvoren prostor 70m2 plus otvoreni skali za nagore ( dopolnitelno 30m2). Veruvaj mi deka ne e ok tvoeto, vikaj servis.[DOUBLEPOST=1514144898][/DOUBLEPOST]Читај батка, 2 клими не 3!
Остај радијаторот он дали работел 5-6 саата таа недела.Таков ми е распоредот не можам да рушам ѕидови.
Плус е куќа до река, надвор има побајаги влажност во воздухот. Исто имам доста загуби, бочно . Таванот е ок.
Е сега ти можеш и 200 квадрати да си грееш, не ти сметам јас.
Јас си направив математика и мене ми е Ок.
Ti go kazuvam kako prijatel. Tvoeto mislenje e totalno gresno. Zemi procitaj malku poveke...pred da kazes nesto.Ова како официјален преставник на Грее МК го кажуваш? Дали е ова официјален одговор?
Две клими Даикин и една Митсубиши се 3 клими или не се ?Две клими Daikin 3,5 ка и Mitsubishi SF 50 плус во една мала соба маслен радијатор кој се вклучува при ефтина тарифа повремено,
.
Чекам да видам што ќе биде искуството со сервиси на @omlet13m , па после ќе викам јас.Jas sum vo kuka, otvoren prostor 70m2 plus otvoreni skali za nagore ( dopolnitelno 30m2). Veruvaj mi deka ne e ok tvoeto, vikaj servis.
Ti izgleda si ja utnal temava...treba da si vo TEXAS TEMA. Hahahahahahне бе неее
Две клими, една Даикин и една Митсубиши, јасно сега?Две клими Даикин и една Митсубиши се 3 клими или не се ?
So sigurnost nema da ima servis zatoa sto e ok po performansite. Zatoa ne go cekaj nego.Чекам да видам што ќе биде искуството со сервиси на @omlet13m , па после ќе викам јас.
Тоа нему кажи му !Ти себе си си зел клима што грее 70 и јаче квадрати а нему сте му продале некоја која едвај 16 м2 грее! Не е фер такаSo sigurnost nema da ima servis zatoa sto e ok po performansite. Zatoa ne go cekaj nego.
Da si zemese edna Amber 18k ke poinese super. Ke mislese deka si na plaza....[DOUBLEPOST=1514145361][/DOUBLEPOST]Две клими, една Даикин и една Митсубиши, јасно сега?
Se odnesuva i za tebe...od pricina sto go cekas nego. Ako ste isti, istoto ke vazi i za tebeТоа нему кажи му !
Со Фискална од Тим Компјутери треба на @klimi.mk да им пишувашОва како официјален преставник на Грее МК го кажуваш? Дали е ова официјален одговор?
Ako baral za terasa, moze gresno mu kazale. Trebase da kaze deka se raboti za terasa, ne za soba.Тоа нему кажи му !Ти себе си си зел клима што грее 70 и јаче квадрати а нему сте му продале некоја која едвај 16 м2 грее! Не е фер така
K
Ti izgleda si ja utnal temava...treba da si vo TEXAS TEMA. Hahahahahah
Ако добро читам ти со 8,5Кw грееш 63м2, и палиш маслен радијатор (на бивалантна +15 догреваш ? )Тоа нему кажи му !Ти себе си си зел клима што грее 70 и јаче квадрати а нему сте му продале некоја која едвај 16 м2 грее! Не е фер така
Прво комшија им е на грее, краде ви фи нивно. Второ, ни стрелец незнае како тоа од исто ип работат тука три профили мора да се грешка админите на форумов. Они се сосема различни луѓе и никој со никого нема никаква поврзаност или сличност.не бе неее