Најдосаден DotA херој

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Пит Лорд и Зомби се многу досадени само фармање и нешто маткање сапорт некој и тоа е тоа. Ни тенкови и сапортери ништо конкретно само добри фармери :toe:

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Пит Лорд и Зомби се многу досадени само фармање и нешто маткање сапорт некој и тоа е тоа. Ни тенкови и сапортери ништо конкретно само добри фармери :toe:
OMG!!!:nenene:
Pit lord e dobar suport... Hex,silence, to grobistata magijata so mu e nz kako se vikase

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
OMG!!!:nenene:
Pit lord e dobar suport... Hex,silence, to grobistata magijata so mu e nz kako se vikase
Ok e kako сапорт ама имам многу подобри херои од него за таа работа...
Јака страна му е што е добар фармер, тешко умира сапорт е ОК само во тимски битки и тоа е тоа значи се шеткаш лево десно и замараш и тоа е тоа. 1 на 1 убиство не возможно освен ако играш против тежок нуб или на среќа така да ептен е досадно со него. Не е слаб само многу е досаден.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ok e kako сапорт ама имам многу подобри херои од него за таа работа...
Јака страна му е што е добар фармер, тешко умира сапорт е ОК само во тимски битки и тоа е тоа значи се шеткаш лево десно и замараш и тоа е тоа. 1 на 1 убиство не возможно освен ако играш против тежок нуб или на среќа така да ептен е досадно со него. Не е слаб само многу е досаден.
Па не ни ми треба да биде возможно 1 на 1 убиство.
Не за џабе е СУПОРТ.
Фарма многу лесно.
Има стун, има меџик демиџ, има опасен телепорт цел тим шо го собира, и лесно може да исфарма хекс и шива.
Со БоТ лесно ганка, а да пушаш кула против него, и не е баш така лесно...
И не е досаден ако знаеш шо праиш со херојот :) Иако, мрзам да го играм.

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Troll-от ми е ептен досаден херој. Малце да знаеш да покрипаш и цел тим отвараш, и фактички нишо не праиш, улти и аутоаттацк остај, сам убива.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Тоа и ми беше поентата кој толку тешко очигледно се разбира :pos2: и ја многу мразам да го играм...Инаку најдосден херој на сите времиња беше Naix пред да го реформираат има само аватар и тоа е тоа ретардирано :pos2: бетер од тролот беше тролот барем има активен мисс и мил/ранге финта овој ништо 3 пасивни скила и едно активно и тоа автомаски се кастува сам на себе многу кретенски и ограничен херој.

КајганаНаОко

А така ли?
Член од
6 јули 2009
Мислења
28
Поени од реакции
0
miner ti e mn. jak heroj pogotovo so minite odis na kula (protivnicka) i sekogas koga kje udri minite pukaat i praat dmg na kulata i stavas kaj run edno5-6 mini i ubivas odma
ednostavno neli?

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
miner ti e mn. jak heroj pogotovo so minite odis na kula (protivnicka) i sekogas koga kje udri minite pukaat i praat dmg na kulata i stavas kaj run edno5-6 mini i ubivas odma
ednostavno neli?
Ne. Treba da znajs kade da gi postavis minite a na da klavas bezvrksa kolku da se ima.

Член од
5 ноември 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Najdosaden heroj spored mene e rikito... Ne vikam deka ne moze da owna, moze i toa kako !!! Ama nekoi noobci sto cekaat site da odberat heroi pa oni posledni riki(c)maru da si go zemat mn me kurcat !!! :nenene: A i ne treba da bides nekoj dotas so sedi 24/7 da igras heroj sto e celo vreme nevidliv (osven koga mava) i da farmas dodeka ne isfarmas diffusial/malestrom/radience (ili koj kako go igra).... Inace vaka nema dosadni heroi ako znaes da gi igras :D

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ќе кажам дрво, ќе кажам наикс и исто така трол. И ајде сеа тупете ми го како на вас не ви се досадни и убедувајте ме дека грешам. -.-

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Пробајте да играте бејбисит варлок 5 пати по ред.

( не знам оти се трудам, 90% од играчите тука не знат што значи тоа : )) )

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Пробајте да играте бејбисит варлок 5 пати по ред.

( не знам оти се трудам, 90% од играчите тука не знат што значи тоа : )) )
Не сум запознаен. Што значи?

Kajgana Shop

На врв Bottom