Стефус-Рефус
Jesus Loves Macedonia
- Член од
- 30 август 2009
- Мислења
- 3.452
- Поени од реакции
- 1.210
Пит Лорд и Зомби се многу досадени само фармање и нешто маткање сапорт некој и тоа е тоа. Ни тенкови и сапортери ништо конкретно само добри фармери
OMG!!!:nenene:Пит Лорд и Зомби се многу досадени само фармање и нешто маткање сапорт некој и тоа е тоа. Ни тенкови и сапортери ништо конкретно само добри фармери
Ok e kako сапорт ама имам многу подобри херои од него за таа работа...OMG!!!:nenene:
Pit lord e dobar suport... Hex,silence, to grobistata magijata so mu e nz kako se vikase
Па не ни ми треба да биде возможно 1 на 1 убиство.Ok e kako сапорт ама имам многу подобри херои од него за таа работа...
Јака страна му е што е добар фармер, тешко умира сапорт е ОК само во тимски битки и тоа е тоа значи се шеткаш лево десно и замараш и тоа е тоа. 1 на 1 убиство не возможно освен ако играш против тежок нуб или на среќа така да ептен е досадно со него. Не е слаб само многу е досаден.
Ne. Treba da znajs kade da gi postavis minite a na da klavas bezvrksa kolku da se ima.miner ti e mn. jak heroj pogotovo so minite odis na kula (protivnicka) i sekogas koga kje udri minite pukaat i praat dmg na kulata i stavas kaj run edno5-6 mini i ubivas odma
ednostavno neli?
Не сум запознаен. Што значи?Пробајте да играте бејбисит варлок 5 пати по ред.
( не знам оти се трудам, 90% од играчите тука не знат што значи тоа : )) )