Lachesis ми има многу глупа форма и изглед, а од ExactMat има 1001 подобар пад.Ако имате пари да плеснате, Razer Lachesis маус и Razer ExactMat мауспад. Со кредитна картичка може да се пораче од Razer Shop, многу подобро отколку од србија. И поевтино ке ви излезе.
Lachesis ми има многу глупа форма и изглед, а од ExactMat има 1001 подобар пад.
Го имам пробано и ExactMat и Destructor(не Destroyer). Destructor-от владее.Единствено што е проблем кај Lachesis е тоа што страничните buttons малку потешко се претискат. А ти пробал ли си го ExactMat? Или сакаш Destroyer?
Зависи од твојот стил на играње и sesitivity. Ако играш на помала брзина земи побрз пад(Mantis Speed, Destructor Steelseries S&S итн), а ако играш побрзо земи пад што не лизга толку.Порачав Microsoft Razer Habu™ глувче , е сега Болиглава да ми препорачаш некој пад за комбинација со него ?
Google.:helou:Море со ова падовиве , маки мачам
Не мислам да играм на посран пад од 100 денари , дај кажете од кај да набавам SteelSeries , QCK или SS. А да , и цена ми треба
Steelpad S&S nema da se zaebes od iskustvo ti kazuvam,btw od Skopje si ?Порачав Microsoft Razer Habu™ глувче , е сега Болиглава да ми препорачаш некој пад за комбинација со него ?
peer jas pa obratno igram brz sens na lizgacki mauspad,koga ke mu stavam skejtovi na mojov maus malce da go butnes mausot ide od eden na drug kos zemi si qck steelpad ako sakas,ama vo mkd teskoDwa,некое падче за мојот mx518,да ми кажеш кај се наоѓа?
Ми треба професионално,ама играм на висок DPI,така да не-лизгачко
se mislam mojot microsoft intelli 1.1 SE da go smenam so ovoj http://www.razerpro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26peer jas pa obratno igram brz sens na lizgacki mauspad,koga ke mu stavam skejtovi na mojov maus malce da go butnes mausot ide od eden na drug kos zemi si qck steelpad ako sakas,ama vo mkd tesko