Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

krait_LRG.jpg

Ова ми се допаѓа. Али мислам дека го нема во Македонија.
Razer Krait е глувчето иначе.

Каде да најдам Microsoft Habu глуфченце тука во Скопјево? Или Intelli 3.0 евентуално?

Ако имате пари да плеснате, Razer Lachesis маус и Razer ExactMat мауспад. Со кредитна картичка може да се пораче од Razer Shop, многу подобро отколку од србија. И поевтино ке ви излезе.

Ако имате пари да плеснате, Razer Lachesis маус и Razer ExactMat мауспад. Со кредитна картичка може да се пораче од Razer Shop, многу подобро отколку од србија. И поевтино ке ви излезе.
Lachesis ми има многу глупа форма и изглед, а од ExactMat има 1001 подобар пад.

Lachesis ми има многу глупа форма и изглед, а од ExactMat има 1001 подобар пад.

Единствено што е проблем кај Lachesis е тоа што страничните buttons малку потешко се претискат. А ти пробал ли си го ExactMat? Или сакаш Destroyer?

Единствено што е проблем кај Lachesis е тоа што страничните buttons малку потешко се претискат. А ти пробал ли си го ExactMat? Или сакаш Destroyer?
Го имам пробано и ExactMat и Destructor(не Destroyer). Destructor-от владее.:)

Порачав Microsoft Razer Habu™ глувче , е сега Болиглава да ми препорачаш некој пад за комбинација со него ? :)

Лол, да де. :kesa: Скап е многу, 25 евра почетна цена без доставка до македонија... не ми се дава. :)

Порачав Microsoft Razer Habu™ глувче , е сега Болиглава да ми препорачаш некој пад за комбинација со него ? :)
Зависи од твојот стил на играње и sesitivity. Ако играш на помала брзина земи побрз пад(Mantis Speed, Destructor Steelseries S&S итн), а ако играш побрзо земи пад што не лизга толку:).

Море со ова падовиве , маки мачам :pos:
Не мислам да играм на посран пад од 100 денари , дај кажете од кај да набавам SteelSeries , QCK или SS. А да , и цена ми треба :)

Steelpad S&S nema da se zaebes od iskustvo ti kazuvam,btw od Skopje si ?

Dwa,некое падче за мојот mx518,да ми кажеш кај се наоѓа?

Ми треба професионално,ама играм на висок DPI,така да не-лизгачко :)

Dwa,некое падче за мојот mx518,да ми кажеш кај се наоѓа?

Ми треба професионално,ама играм на висок DPI,така да не-лизгачко :)

peer jas pa obratno igram brz sens na lizgacki mauspad,koga ke mu stavam skejtovi na mojov maus malce da go butnes mausot ide od eden na drug kos :) zemi si qck steelpad ako sakas,ama vo mkd tesko :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom