denes praev muabet i moze da mi donesat razer maus i pad ako si zainteresiran kazi,vo sk nemadwa од прилеп сум
Али не е проблем , ако има некој на старо нека каже , ке дојдам ако треба до ск , или цена продажна во ск.
Еце,гејмер си?!Абе, класика си е класика, не би експериментирала. Моментално имам mouse од Delux и супер ми е, не би го менувала за ништо, додека не ми се расипе, секако.
Еве, вака нешто е мојот, само не е на батерии.
Не би ти препорачал да го земиш. Интели 1.1 е едно од најдобрите глувчиња. Ова од razer ми изгледа малку под ниво. Сепак твој избор.se mislam mojot microsoft intelli 1.1 SE da go smenam so ovoj http://www.razerpro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26
Абе само нешо да прокоментирала, знајшЕце,гејмер си?!
Плус,го прочита насловот на темава?
Maшала машала, ајмо Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 за само 1500 денари, користен 2-3 недели, како нов. Да го земам Хабу хехе.Мислам дека тука некој прашуваше за Microsoft Habu каде има да се купи кај нас, па го видов денес во TNT Market најдоле во трговски во подрумот, и е со цена 2700денари.
Со здравје да си го служиш.Го земав гејминг падот од Сет
CoolerMaster Dual-side,Precision vs Speed
Има две страни,едната е помазна за висок DPI,другата е порапава,нешто за попрецизен нишан
Морав да намалам speed за две нивоа,зашто лета маусот на падот.
Задоволен сум,а и изгледа кул
Што материјал е?Го земав гејминг падот од Сет
CoolerMaster Dual-side,Precision vs Speed
Има две страни,едната е помазна за висок DPI,другата е порапава,нешто за попрецизен нишан
Морав да намалам speed за две нивоа,зашто лета маусот на падот.
Задоволен сум,а и изгледа кул
Не баш, јас имам од Кулермастер ама друг модел, а во Нико имаш Steelpad ама 2500 е.А воедно и единствен гејмерски мауспад кај нас.